Digital Assets Power Play u partnerstvu s Bitcoin Mjenjačnicom (Electrocoin)

0

Digital Assets Power Play najavljuje novo partnerstvo s Electrocoinom i njegovom široko poznatom uslugom – Bitcoin mjenjačnicom. Ovime se dodatno utvrđuje status kvalitetnih kripto i blockchain projekata u Hrvatskoj i regiji.

Digital Assets Power Play (dalje u tekstu: DPP), hrvatski fintech startup koji se bavi razvojem platforme za algoritamsko i automatizirano trgovanje, lansirao je prošlog listopada prvu od svojih pet usluga: DPP DataStreams. Na taj način omogućio je pristup konsolidiranom i pouzdanom skupu podataka s kripto tržišta na kojem je objedinjeno preko 100 kripto burzi.

Prvi hrvatski ICO uspješno lansirao svoje usluge za kripto trgovce

Partnerstvo i jačanje suradnje

Ekipa iz DPP-a nastavlja aktivno raditi na razvoju drugih usluga i ostvarivanju strateških partnerstava. U tom kontekstu ostvarilo se i partnerstvo s Electrocoinom, kripto poduzećem koje stoji iza najpoznatije hrvatske mjenjačnice za kriptovalute. Bitcoin mjenjačnica je izuzetno jednostavan, brz i najpovoljniji način kupnje kriptovaluta putem internet bankarstva ili gotovinskom uplatom na šalteru bilo koje banke, u poslovnicama Hrvatske Pošte ili u poslovnicama Fine.

Electrocoin danas nudi platformu koja našim klijentima omogućava iznimno brzu i jednostavnu kupovinu te prodaju više od 25 različitih kriptovaluta po povoljnim tečajevima koristeći svoj bankovni račun. DPP tokeni odsad su dostupni i na Bitcoin mjenjačnici zajedno s nekoliko drugih ERC-20 tokena.”, rekao je glavni izvršni direktor Electrocoina, Nikola Škorić.

Trenutno usko surađuju na implementaciji DPP DataStreams usluge u Electrocoinu, a nešto više o tome rekao je glavni izvršni direktor DPP-a, Matej Ujević:

Koristeći DPP DataStreams uslugu, Electrocoin će moći pretraživati kripto tržišta s najpovoljnijim tečajevima i cijenama koje se prikupljaju s više od sto kripto burzi diljem svijeta. S pristupom takvom podatkovnom skupu, bitcoin mjenjačnica moći će ponuditi najpovoljnije tržišne cijene svojim klijentima.

Rastuća i podržavajuća zajednica

Članovi tima Digital Assets Power Play i Electrocoina održavaju blisku suradnju još od 2015.godine, razmjenjujući tako znanje i poslovne kontakte unutar kripto prostora. Glavni tehnički direktor DPP-a Nikola Jokić i glavni izvršni direktor Electrocoina Nikola Škorić također su suosnivači UBIK-a, Udruge za blockchain i kriptovalute.

DPP je pružio potrebni “okidač” za Electrocoin koji je u tom trenutku na bitcoin mjenjačnici izlistao ETH, omogućujući domaćim investitorima lakši ulaz u DPP-ovu inicijalnu ponudu tokena u rujnu 2017.godine. Nakon višegodišnje neslužbene suradnje, odlučili su službeno sklopiti partnerstvo s prvom hrvatskom kripto mjenjačnicom.

“Telegram"

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X