Doniraj kriptom za Petrinju

0

Donirati novčana sredstva za pomoć osobama pogođenim potresom u Petrinji, Sisku, Glini i manjim okolnim mjestima, možete na više načina. Jedan od njih je i kroz donacije u kriptovalutama

Potaknuti većim brojem upita kripto entuzijasta diljem svijeta kako donirati kriptom za potresom pogođena područja Petrinje i okolnih mjesta, domaća tvrtka Electrocoin je u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem omogućila donacije u kriptovalutama.

Donirati možete na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/ck_petrinja

Da biste donirali, potrebno je ispuniti jednostavnu prijavnicu s vlastitim podacima. Kako navodi Hrvatski Crveni Križ, podaci na obrascu prikupljaju se isključivo za potrebe provedbe online plaćanja. Isti će biti korišteni za provedbu plaćanja, izradu potvrda o donaciji, ispunjavanje zakonskih obveza u skladu s pozitivnim pravnim propisima RH te izradu izvještaja na temelju anonimiziranih podataka.

Kriptovalute na dar

Donacije se odvijaju putem procesora u plaćanju – PayCeka. PayCek je usluga Electrocoina koja korisnicima omogućuje plaćanje usluga i dobara u kriptovalutama, a primatelj na svoj račun prima hrvatske kune.

Prva je takva usluga na hrvatskom tržištu i jedini procesor koji procesira i hrvatske kune, a od svog nastanka odriče se naknada za procesiranje dobrotvornih donacija

Electrocoin je do sada imao nekoliko uspješnih akcija prikupljanja donacija u kriptovalutama – od Dječje bolnice u Klaićevoj, do neprofitnih organizacija.

Pozivamo sve kripto entuzijaste da se odazovu akciji i svojim doprinosom pomognu onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X