Enterprise Ethereum Alliance ima prvog predsjednika!

0

Enterprise Ethereum Alliance (EEA) je zajednica koja povezuje više od 500 poduzetnika, startupova, akademskih institucija i svih ostalih koji u suštini imaju jednu zajedničku temu – Ethereum.

Organizacija je podijelila s javnošću vijest kako će Ron Resnick postati prvi predsjednik EEA-e.

Iz EEA su izvijestili kako će prvi zadatak Rona biti povezati organizaciju sa svim članovima unutar i izvan nje. Uz to su nadodali da nimalo ne sumnjaju u svoj izbor jer se odabrani predsjednik do sada već nosio sa sličnim zadacima, a užurbane promjene na kripto tržištu za njega mogu samo predstavljati nove izazove.

Resnick idealan za ovu poziciju

Resnick iza sebe ima bogat životopis od kojeg se posebno ističe 25 godina iskustva u financijskom, tehničkom i poslovnom razvoju. Prije obnašanja predsjedničke uloge u AirFuel Alliance, bogatio je svoje iskustvo na sličnoj poziciji u Intelu i WiMax Forumu.

Moj cilj je voditi EEA u najboljem mogućem smjeru, proširiti standarde i usmjeriti Ethereum u smjeru enterprise tehnologije. Resnick

Prva dužnost Resnicka bit će sudjelovanje na EEA događaju World Economic Forum u Davosu u Švicarskoj 23. siječnja ove godine.

Da je ova zajednica sve popularnija potvrđuje i broj novih korisnika pa su se tako u protekla 3 mjeseca EEA projektu pridružila mnogobrojna poduzeća, od kojih izdvajamo Hewlett Packard, Australian Digital Commerce Association i Sberbank.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Izvor: Coindesk.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X