Listopad, 2018

23Lis08:0018:00Blockchain & Bitcoin konferencija na Malti

Detalji događaja

Dana 23. listopada 2018.-te, na Malti će se održati Blockchain & Bitcoin konferencija. Suština konferencije jest posvećenost Blockchainu i atraktivnim temama kripto tržišta te ICO projekti. Cilj ovog događaja jest prikupiti internacionalnu zajednicu kripto entuzijasta, blockchain developera i “poslovnjake” kako bi se ovoj tehnologiji olakšalo disanje na užurbanom tržištu.

Što očekuje posjetitelje konferencije?

Blockchain & Bitcoin konferencija je događaj koji se održava u obliku konferencije, a na jednom mjestu okuplja stručnjake i široku publiku zainteresiranu za ovu temu.

Prošle godine 2017.-te, zabilježeno je 400 sudionika koji su pohađali događaj, dok je 16 vrhunskih govornika održalo prezentacije. Uz to je 20 poduzeća imalo prilike predstaviti svoj rad i srž poslovanja.

Organizatori Smile-Expo, ove godine najavljuju još inovativniji i zanimljivi sadržaj u kojem će raspravljati o gorućim temama ovog tržišta. Predavači će biti raznolikih profila od kripto stručnjaka, investitora, developera do predstavnika uspješnih blockchain startup-ova.

Smile-Expo je internacionalna kompanija koja da sada iza sebe ima uspješno organizirana 42 blockchain događaja u svega četiri godine, a lokacije održavanja bile su 23 različite države.

Ključne teme konferencije:

  • kako “tokenizirati” imovinu u svojom poslovanju
  • kako izbjeći hakerske napade na vaše blockchain rješenje
  • kako lansirati ICO na tržište bez kršenja zakona
  • regulacije blockchain industrije i utjecaj na poslovanje
  • AML (anti-money laundering) rizici poslovanja i njihovo izbjegavanje

Cijena ulaznice za konferenciju jest 399€, no ukoliko se na konferenciju prijavite sada platit ćete 130€ stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Saznajte više informacija o događaju na linku.

Vrijeme

(Utorak) 08:00 - 18:00

Leave A Reply

X