Blockchain konferencija na Malti namijenjena FinTech liderima

0

Dana 23. listopada 2018.-te, na Malti će se održati Blockchain & Bitcoin konferencija. Suština konferencije jest posvećenost Blockchainu i atraktivnim temama kripto tržišta te ICO projekti. Cilj ovog događaja jest prikupiti internacionalnu zajednicu kripto entuzijasta, blockchain developera i “poslovnjake” kako bi se ovoj tehnologiji olakšalo disanje na užurbanom tržištu.

Zašto Malta?

Organizatori ove konferencije odlučili su da će se cijeli događaj odvijati na otoku Malti koji iza sebe ima Vladu koja pruža podršku razvoju zakona koji otvaraju nova polja blockchain industriji. U planu je i uskoro pokretanje specijalne agencije pod nazivom Digital Innovation Authority koja će kontrolirati rad i certifikate organizacija usmjerenih blockchainu. Uz to ova će agencija kontrolirati ispravnost i budućih ICO-ova koji će se pojaviti na tržištu.

Prvi “draft”, odnosno inicijalni plan poslovanja ove agencije već je predstavljen javnosti i dobio je puno pozitivnih povratnih informacija od predstavnika ove industrije koji podupiru ovu ideju i vide njezinu potrebu na tržištu. U javnosti je ovo prvi takav korak koji je pokrenut od strane Vlade, a nudi sveobuhvatni nacrt zakona kojim bi se regulirale aktivnost blockchain platformi.

Država Malta je plodno tlo za buduće, ali i postojeće blockhain projekte što dokazuju i sljedeći potezi lidera kripto tržišta. Kripto burze Binance i Okex odlučile su otvoriti svoje podružnice poslovanja upravo na Malti. Također rukovoditelji kripto poduzeća kao što su Monako Card, BigONE i Tron Foundation također su izrazili namjeru otvaranja ureda upravo na ovom otoku.

Što očekuje posjetitelje konferencije?

Blockchain & Bitcoin konferencija je događaj koji se održava u obliku konferencije, a na jednom mjestu okuplja stručnjake i široku publiku zainteresiranu za ovu temu.

Prošle godine 2017.-te, zabilježeno je 400 sudionika koji su pohađali događaj, dok je 16 vrhunskih govornika održalo prezentacije. Uz to je 20 poduzeća imalo prilike predstaviti svoj rad i srž poslovanja.

Organizatori Smile-Expo, ove godine najavljuju još inovativniji i zanimljivi sadržaj u kojem će raspravljati o gorućim temama ovog tržišta. Predavači će biti raznolikih profila od kripto stručnjaka, investitora, developera do predstavnika uspješnih blockchain startup-ova.

Smile-Expo je internacionalna kompanija koja da sada iza sebe ima uspješno organizirana 42 blockchain događaja u svega četiri godine, a lokacije održavanja bile su 23 različite države. 

Ključne teme konferencije:

  • kako “tokenizirati” imovinu u svojom poslovanju
  • kako izbjeći hakerske napade na vaše blockchain rješenje
  • kako lansirati ICO na tržište bez kršenja zakona
  • regulacije blockchain industrije i utjecaj na poslovanje
  • AML (anti-money laundering) rizici poslovanja i njihovo izbjegavanje

Cijena ulaznice za konferenciju jest 399€, no ukoliko se na konferenciju prijavite sada platit ćete 130€ stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Za više informacija o cijelom događaju posjetite https://malta.bc.events.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X