Greenwhich: Blockchain projekti će zaživjeti u 2017. godini

0

Blockchain projekti će se ove godine napokon pomaknuti sa pukih koncepata na produkciju i proizvodnju – barem prema onome što smo mogli pročitati sa izvješća tvrtke koja se bavi proučavanjem ‘inteligencije’ tržišta Greenwhich Associates.

Prema objavljenom istraživanju, govore o 10 trendova za strukture tržišta za 2017. godinu kao i listu očekivanja za cjelokupnu blockchain industriju. Autor Kevin McPartland je rekao da iako su mnogi govorili kako je blockchain ‘prenapuhan’, on ipak vjeruje da neće biti dovoljno dokaza da se ovo potvrdi.

”Naša istraživanja oko blockchain su bila najčitanija, sudeći prema mišljenjima klijenata u 2016. godini. U 2017. godini ćemo napokon moći vidjeti i plodove našeg rada, gdje će govor biti zamijenjen stvarnim implementacijama.”- napisao je McPartland.

McPartland je savjetovao i čitateljima da ne umanjuju vrijednost digitalne valute. Dodao je: ”mogućnost održavanja novčanih transakcija bez posrednika i dalje nastavlja dobivati sve veću pažnju.”

Nadalje, ovo istraživanje je najnovije koje je provedeno od strane firme koja je bazirana u Connecticutu, a koja je ranije prošle godine predvidila da će troškovi kapitalnih potraživanja blockchaina prošle godine prijeći $1bn.     

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X