HBP predstavljen na FOI Danu karijera

0

Prošlog tjedna u srijedu (28.3.2014) na Fakultetu organizacije i informatike održan je 3. po redu Dan karijera.

Upravo je Dan karijera jedan od najvažnijih i najzapaženijih projekata koje provodi Centar za podršku studentima i razvoj karijera već treću godinu zaredom. Moto 3. Dana karijera bio je „Od studentske ideje do poslovnog uspjeha“ te su kroz bogat cjelodnevni program predstavljene uspješne priče renomiranih poduzeća hrvatske IT i poslovne scene, a priliku za predstavljanje imali su i timovi studenata koji su svojim projektima osvojili brojne nagrade na raznim natjecanjima, a među njima i naš Hrvatski Bitcoin Portal. Punu dvoranu na otvaranju Dana karijera motivirajućim riječima su pozdravili prorektorica za studente i studije Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Blaženka Divjak i dekan Fakulteta organizacije i informatike, prof.dr.sc. Vjeran Strahonja.

pitchHBP

Projekt je prezentiran u obliku pitcha od 3 min pred renomiranom publikom u sklopu koje su se predstavila brojna poznata imena iz IT i poslovnog svijeta – Sanja Petek Mujačić, Managing Director reklamne agencije Bruketa&Žinić, druge najučinkovitije neovisne agencije na svijetu od strane Effie Worldwidea i WarcaDaniel Ackermann, CEO poduzeća Degordian koje je osnovao zajedno s kolegom Tomislavom Grubišićem, prepoznavši Facebook kao medij s velikim potencijalom za promociju i oglašavanje; Luka Vida, Junior UX Designer poduzeća 5 minuta d.o.o koje se bavi izradom mobilnih aplikacija za sve platforme, razvojem multimedijskih servisnih rješenja, provjerom i testiranjem kvalitete; Tomislav Car, CEO poduzeća Infinum koje se bavi razvojem za iOS, Android i Web platformu te uspješno posluje na domaćem, ali i svjetskom tržištu.

Sve u svemu, odlična promocija i networking, a portal i cijelokupni projekt je počeo dobivati pozornost malo većih “igrača”.

HBP Team

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X