HBP predstavljen na Mobility Dayu!

0

Prošli četvrtak, 25.9.2014., održao se 8. po redu Mobility Day 2014 u Zagrebu u organizaciji IT tvrtka CITUS i MOBENDO.

Luka Klancir, jedan od naših suosnivača, imao je priliku ispričati priču iza ideje i realizacije prvog bitcoin portala i internetskog magazina posvećenog široj tematici kriptovaluta i Bitcoin tehnologije na ovim prostorima.

Luka Klancir

Mobility Day je konferencija namijenjena donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima mobilnih rješenja u organizaciji tvrtki Citus i Mobendo. Središnja tema ovogodišnje Mobility Day konferencije su mobilna cloud rješenja te njihova upotreba u poslovanju, u privatnom životu i obrazovanju.

Hrvatski Bitcoin Portal našao se u sekciji studentskih postignuća i natjecanja, gdje je predstavljeno nekoliko projekata, a s njima i HBP o kojem je ispričan put od ideje do realizacije, sa svim ostalim ciljevima u daljnjem razvoju poput projekta coinsulter.

Drago nam je da se i kod nas budi interes za ovom tehnologijom te nam je uvijek zadovoljsto dati doprinos s naše strane!

Vaš HBP Team

 

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X