IOTA u partnerstvu s Porscheom

0

Najnovija suradnja IOTE kreće s poznatim proizvođačem u automobilskoj industriji – Porscheom.

IOTA i Porsche Digital Labs zajedno će raditi na projektu što je ishod njihovog ranijeg partnerstva s njemačkim startup-om Autobahn.

Startup Autobahn ranije je krenuo u poslovanje s IOTOm gdje su zajedno radili na inovativnoj platformi Smart Mobility. A suradnja s Porscheom najavljuje budućnost pametnih vozila kojima će se otvoriti novi pogledi u ovoj industriji.

Suradnja između ova dva poduzeća potvrđena je na Twitteru:  

Porsche Lab raduje se što se razvila suradnja između IOTE i Porschea gdje će se zajedničkim snagama raditi na inovativnom projektu StartupAutobahn.

Nedugo nakon ove objave, vrijednost IOTE počela je rasti što je na kraju i rezultiralo time da se IOTA vratila u top 10 kriptovaluta prema podacima s Coinmarketcapa u trenutku pisanja članka. Tako je i trenutna vrijednost IOTE $2,36.

Pogleda li se da iza cijelog projekta IOTE stoje do sada već mnogobrojna partnerstva s primjerice Volkswagenom i Microsoftom, IOTA bi mogla ostati na ovoj poziciji Coinmarketcapa još neko vrijeme jer aktivno radi i dokazuje svoju kvalitetu kroz brojne projekte.

Zašto se IOTA naziva kriptovalutom treće generacije?

Njezina kratica IOT označava pojam Internet of Things, a poanta je u tome da IOTA želi stvoriti tržište koje će se temeljiti na razmjeni transakcija između dva uređaja koji se mogu povezati (primjerice mobiteli, laptopi…).

Srž njezinog poslovanja jest izvođenje mikrotransakcija preko uređaja koji će se umrežiti i ubrzavati rad mreže s većim brojem korisnika.

Njezina glavna karakteristika koja ju čini jedinstvenom u odnosu na ostale kriptovalute jest to što njezinom primjenom ne postoje naknade za provedene transakcije, odnosno transakcije su besplatne, a u cijelom procesu razmjene nisu potrebni rudari, već su rudari svi oni koji i koriste IOTU.

Često korišteni pojam uz kriptovalutu IOTA je i pojam MIOTA, a to nije ništa drugo već mjerna jedinica kojom se izražava vrijednosti IOTE.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X