Jamie Dimon nikako da prestane, ponovno priča o Bitcoinu

0

Sve što je lijepo kratko traje, pa je tako odluka JPMorgan CEOa, Jamie Dimona da više neće pričati o Bitcoinu trajala jedva 24 sata. Jamie ponovno napada, ovoga puta naziva one koji kupuju Bitcoine glupima.

“Ako si dovoljno glup da kupiš Bitcoin, jednog dana češ platiti cijenu za to”

Dimon izjavljuje da ga uopće nije briga za Bitcoin. Navodi da je jedina vrijednost Bitcoina, ta što drugi žele platiti za njega. U Rujnu je izjavio da je Bitcoin “fraud” te da neće dobro završiti, ovoga četvrtka, tijekom medijske konferencije Dimon je izjavio da više neće pričati o Bitcoinu. No, danas opet druga priča. Čini se da mediji jedva čekaju da Dimon spomene Bitcoin, i vjerojatno će ga novinari navoditi na tu temu na svakoj idućoj medijskoj konferenciji.

DImon je dodao da vjeruje da je Blockchain tehnologija koja stoji iza Bitcoina solidna, ali ne razumije kako neki digitalni novac, koji nije kontroliran od strane vladajuće vlasti može dostići takvu vrijednost.

“Koga je briga za Bitcoin? Svjetska ekonomija je ogromna. A kapital koji se okreče oko Bitcoina je manji od $100 milijardi. Ovo je stvarno posljednji puta da pričam o Bitcoinu, jer me stvarno nije briga za njega.”

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: CNBC

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X