JPMorgan CEO više ne želi pričati o Bitcoinu

1

JPMorgan CEO Jamie Dimon dolazi s novom izjavom, ali ovoga puta ne tako utjecajnom kao zadnji puta. Dimon je izjavio, “više neću pričati o Bitcoinu” nakon što je kompanija izjavila da je otvorenog uma (open minded) za kripto valute.

Prema CNBC-u, čini se da Dimon, kojega svi pamtimo kao osobu koja je zaslužna za nedavni nagli pad Bitcoina kada ga je opisao kao “fraud”, više ne želi govoriti o Bitcoinu.

“Ne želim staviti ovo u kategoriju bitnih stvari u svijetu, ali više neću pričati o Bitcoinu”, rekao je Dimon reporteru.

Dimon nije jedini koji je dao izjavu o Bitcoinu, tako je njegova kolegica Marianne Lake, CFO u JPMorgan otišla toliko daleko i dala pozitivnu izjavu o Bitcoinu.

“Otvorenog smo uma za kripto valute koje su kontrolirane i regulirane”

Izjava dolazi od Marianne dok je hvalila Blockchain tehnologiju. Čini se da se JPMorgan želi izvući iz kontroverze koja je nastala nakon izjave Dimeona. Kontroverza se odnosi na špekulacije da je sve bilo planirano kako bi se izmanipuliralo tržištem s ciljem da JPMorgan uđe na tržište nakon što se sruši cijena Bitcoina.

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cointelegraph.com

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

  1. Pingback: Jamie Dimon nikako da prestane, ponovno priča o Bitcoinu - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X