Jesu li potrošači Amazona i Starbucksa zainteresirani za kriptovalute?

0

Amazon je jedno od najvećih internet poduzeća po ostvarenom prihodu, u trenutku pisanja članka,  vrijednost njegovih dionica iznosi $1.516,19, a što kažu njegovi korisnici o tome očekuje li se uskoro Amazon coin na tržištu pokušat ćemo u objasniti u članku.

Istaživanje koje je provedeno 27. veljače od strane LendEDU u kojem je sudjelovalo 1000 Amazonovih potrošača koji su u posljednjih 30 dana nešto kupili preko stranice, veliki dio pokazo je interes za Amazon coin koji bi se možda i mogao pojaviti na tržištu.

Veliki dio ispitanika rekao je da bi povjerio Amazonu da upravlja njihovim financijama, a na pitanje dali bi koristili račun kreiran na Amazonu kao njihov glavni bankovni račun 44,5% ispitanika odgovorilo je potvrdno dok se 39,1% njih nije izjasnilo, a samo 16,4% ispitanika negativno je odgovorilo na pitanje.

Na pitanje dali bi prihvatili Amazon coin za plaćanje na Amazonu 51,7% ispitanika je odgovorilo potvrdno, 21,9%  ih je odgovorilo negativno, dok je ostalih 26,4% odgovorilo da su nesigurni.

Iako je uzorak ispitanika dosta mali, možda baš ovi odgovori budu presudni u odluci menadžmenta i njihovoj implementaciji Amazon coina na tržište.

Starbucks zainteresiran za Blockchain

S druge strane postoji i Starbucks koji pokazuje visoki interes za kriptovalute, ali na vodećoj poziciji ima direktora Howard Shult-a koji često javno kritizira kriptovalute, točnije sam Bitcoin, a sve upravo zbog visoke volatilnosti kriptovaluta.

Shult je u intervjuu za Fox Business ipak bio optimističan prema Blockchainu i rekao kako ta tehnologija zasigurno ima svjetlu budućnost i kako će se uskoro vidjeti njezina primjena i kod njih.

Pogledajte i intervju u nastavku.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X