Još jedan kripto bankomat postavljen u centru Zagreba!

0

Iako se svi kripto igrači s tugom sjećaju kraja ove godine, a s time i visokih vrijednosti kriptovaluta, situacija na tržištu vjerovali ili ne, ide na bolje.

Svi koji aktivno prate ovo tržište, znaju da bitcoin trenutno vrijedi oko 6.500$, i da se unatrag par mjeseci stabilizirao ispod 10.000$, no čak se i u Hrvatskoj nešto pokreće.

Iz dana u dan pokreće se sve više edukacija o blockchain tehnologiji i kripto tržištu. Konferencije, eventi i panel diskusije organiziraju se u gradovima diljem Hrvatske. Možete ih pronaći u našem kalendaru na sljedećem linku, a ako smo neki slučajno propustili, javite nam i ubacit ćemo ga.

U Hrvatskoj možete kupiti kriptovalute preko Bitcoin mjenjačnice koja ima vrlo user friendly sučelje te vas vodi korak po korak što i kako učiniti, a možete pronaći i cijele upute u našem Vodiču.

Uz to na nekoliko lokacija otvoren je i Bitcoin Store gdje je moguće doći fizički na lokaciju trgovine i kupiti kriptovalute uz pratnju i edukaciju od strane stručnog osoblja.

No, to nije sve, u Zagrebu se nedavno postavio još jedan kripto bankomat.

Kripto ATM u Zagrebu

Tvrtka BTX people d.o.o. sa sjedištem u zagrebačkom Eurotoweru, Ivana Lučića 2a, 10 000 Zagreb koja je svoje poslovanje započela u 2017.-toj nedavno je postavila kripto bankomat u Zagrebu u centu Cvjetnom.

Odakle im ideja za postavljanje kripto bankomata u Zagrebu?

U principu se to pokazalo više kao potreba neko kao ideja, a kako kolege iz Slovenije imaju svoje bankomate već godinama i izuzetno su dobro prihvaćeni, nije bilo razloga da ne probamo i u Zagrebu. Odabrali smo lokaciju Centar Cvjetni, jer je prostor gdje je smješten bankomat dostupan od 0-24 i vrlo je diskretan, obzirom da je namijenjen isključivo za bankomate i platne uređaje, te sam centar ima i parking pa nije problem i s tim djelom. Tamara Beljak, CEO BTX people d.o.

Prilikom kupnje i prodaje postoji fiksna provizija koja iznosi 5%, a iz tvrtke poručuju da im nije u planu dizati je.

Na službenim stranicama BTX people možete pronaći i dodatne informacije od minimalnih do maksimalnih uloga za kupnju.

Iz tvrtke poručuju da će se na njihovim stranicama uskoro pronaći i video s kompletnim instrukcijama o kupnji i prodaji kako bi se što više ljudi usudilo ući u famozno kripto tržište o kojem se aktivno priča zadnjih par godina.

Inače je prvi bitcoin bankomat u Hrvatskoj postavljen u 2014.-toj u kafiću History u Tkalčićevoj 68, u Zagrebu.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X