Max Keiser predviđa Bitcoin na 28.000 dolara

0

Bitcoin (BTC) neće prestati rasti sve dok ne dosegne 28.000 dolara, izjavio je Max Keizer nakon što je najveća kriptovaluta ostvarila rast od preko 20% u tjedan dana.

U nizu tvitova 27-og srpnja, voditelj Keiser Reporta prognozirao je da će Bitcoin u budućnosti jurišati prema šestocifrenoj nakon razdoblja korekcije koja bi se trebala dogoditi oko razine od 30.000 dolara.

Peter Schiff pogriješio s investicijom?

Keizer je nekoliko dana prije rasta predvidio da će Bitcoin preći cijenu od 11.200 dolara, što se kasnije i dogodilo. Kako smo izvjestili, 10.000 dolara uspjeva se održati već nekoliko dana, a podaci govore da je ovaj rast iznad 10.000 dolara značajniji od ostalih u 2020. godini.

“28.000 dolara je u igri prije nego što vidimo povlačenje cijene, a tada ciljamo na cijenu od 6 znamenki”, sažeo je Keiser.

Poznat po optimizmu i velikoj sklonosti Bitcoinu naspram drugih kriptovaluta, Keiser je spomenuo Petera Schiffa. Schiff, koji je slavio kada je zlato dostizalo najveće razine cijene u odnosu na američki dolar, prethodno je odbacio porast Bitcoina.

Bitcoin se treba dokazati ili ugasiti, a sada mora držati razinu od 10.000 USD“, rekao je Schiff tijekom debate sa suosnivačem Morgan Creek Digital-a, Anthony Pomplianom, na svom YouTube kanalu u nedjelju. Keizer je imao malo vremena za to i Schiffove druge argumente tvrdeći da se u stvari ovaj Bitcoin skeptik potajno pokajao zbog svog izbora za ulaganje u zlato umjesto u Bitcoin.

Analitičari: BTC cijena postaje “vrlo zanimljiva”

Kao što je Cointelegraph napomenuo u ponedjeljak, zlato je dio safe haven “grupacije”, koja bilježi impresivne performanse dok američki dolar slabi. Druga divovska injekcija gotovine iz Federalnih rezervi čini novac na tržištu sve bezvrednijim, a kombinirana s geopolitičkim napetostima i neprekidnim širenjem koronavirusa stvara nelagodu među ulagačima.

Nakon što je preko noći Bitcoin dosegao najviše razine ove godine od 11.380 dolara, trenutno se vrti oko cijene od 10.900 dolara. Anlitičari naglašavaju kako razina od 10.500 dolara treba postati novi support, a ako se to dogodi, stanje na kripto tržištu postaje iznimno zanimljivo! 

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X