Morgan Stanley se otvara za Bitcoin Futures trgovanje

0

Kriptovalute su danas tržište koje s jedne strane vrvi opasnošću, dok s druge strane gori primamljivošću. Unatoč svojoj neizvjesnoj budućnosti, mnoga poduzeća odlučila su podržati Blockchain, a među njima se od danas nalazi i Morgan Stanley.

Organizacija Morgan Stanley zajedno sa svojim najvećim institucionalnim klijentima odlučila je odsada pa nadalje posvetiti više pozornosti kriptovalutama i osvrnuti se na to gdje bi se i kada trebalo uložiti. Takvom odlukom Morgan Stanley izravno će konkurirati poduzeću Goldman Sachs koje je jedino do sada obnašalo tu ulogu.

Podrška s Wall Streeta

Tržište je podijeljeno pa tako s jedne strane čitamo o regulacijama koje uvodi Južna Koreja, dok s druge strane vidimo kako se poduzeća poput Goldman Sachs, TD Ameritrade, E*Trade i Goldman Sachs uključuju u kriptovalute i blockchain. Jedna stvar je sigurna, što više podrške Bitcoin dobiva s Wall Streeta to mu se povećava sigurnost u budućnosti.

Direktor financija Morgan Stanley-a Jonathan Pruzan izjavio je:

Dajemo svojim investitorima podršku za sudjelovanje na kripto tržištu u ključnom trenutku. Pruzan

Institucionalni investitori

Institucionalni investitori bit će ključni za sudbinu Bitcoina u 2018. godini. Ako se zaista ovi “igrači” odluče okrenuti kripto tržištu, vrijednost svih kriptovaluta drastično će se povećati.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Izvor: Bitcoinist.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X