Nakon što je Pepe eksplodirao, novi meme token slijedi isti primjer

0

Bio je ovo uzbudljiv tjedan u svijetu meme kriptovaluta.

ArbDoge ($AIDOGE) s temom Shiba Inua i meme tokeni poput $WOJAK, $TURBO i drugi eksplodiraju u cijeni dok je sezona altcoina uvelike u tijeku.

Sve ih je zasjenio Pepe ($PEPE), koji je dostigao tržišnu kapitalizaciju od gotovo 2 milijarde dolara nakon vijesti o svom uvrštenju na Binance, nakon čega je uslijedilo povlačenje.

Eksplozivne dobitke koji su vidljivi u meme kripto prostoru mogao bi zasjeniti najnoviji meme coin – SpongeBob Token ($SPONGE), koji je već dospio na prvo mjesto na DEXTools listi parova.

Pepe Coin Pump donosi 100 puta veće povrate, volumen trgovanja od 1.5 milijardi dolara

Pepe coin lansiran je 17. travnja i gotovo odmah je isporučio 10x veći povrat za trgovce koji su ranije kupili coin. Međutim, svi gledaju $PEPE zbog novijeg izdanja.

Tijekom proteklih nekoliko tjedana cijena Pepea porasla je na nešto više od 0.000002 USD. Otkako je počelo trgovanje $PEPE-om, token je dobio više od 100,000 XNUMX%.

Istovremeno, volumen trgovanja Pepe coinom ruši rekorde. Nadmašio je čak i Dogecoin i Shiba Inu, dvije vodeće meme kriptovalute po tržišnoj kapitalizaciji, u 24-satnom volumenu trgovanja 1. svibnja. Od tada je volumen u $PEPE dodatno porastao na više od milijardu dolara.

Što je sljedeće za Pepe?

Mnogi trgovci predviđali su da će cijela pompa oko Pepea završiti 2. svibnja, kada su privremeno opale cijene kriptovalute i volumen trgovanja. Međutim, trgovci koji su izašli tijekom tog povlačenja vjerojatno sada razbijaju glavu.

Zamah ovog tokena vjerojatno neće prestati u skorije vrijeme. Kada je objavljeno da će najveća svjetska centralizirana kripto mjenjačnica, Binance, uvrstiti Pepe coin u svoju Inovacijsku zonu, Pepe cijena je porasla za još 100%.

Pepe coin već je uvršten na OKX, drugu najveću svjetsku kripto burzu. Novi popis sada je Pepe učinio dostupnim većem broju trgovaca, kao i povremenim kripto ulagačima. Dok se Pepeova cijena sada konsolidira, potencijalno bi mogla potaknuti još jedan korak više i povećati volumen trgovanja na više od 2 milijarde dolara. To bi Pepe coin stavilo u rang s Binance USD-om (BUSD) po količini.

Teško je sa sigurnošću reći što slijedi za $PEPE, budući da je trenutno u neistraženim vodama bez prethodno uspostavljenih razina podrške ili otpora.

Pepeov uspjeh ukazuje na priliku za druge meme kriptovalute

Naime, Pepe coin jedan je od prvih meme coina koji se ne temelji na Shiba Inu koji generira 100x veći povrat. Do danas su gotovo sve glavne meme kriptovalute temeljene na istom memeu. Primjerice, Dogecoin, Shiba Inu, Baby Doge Coin, Floki Inu, ArbDoge, Tamadoge i Baby Inu.

Umjesto toga, Pepe temelji se na žapcu Pepeu, crtanoj žabi koja je prvi put predstavljena početkom 2000-ih i koju su različite internetske grupe proglasile simbolom. Žabac Pepe pojavio se u brojnim memovima, uključujući i kripto nišu, ali nikada nije imao namjenski meme token – sve do sada.

Uz Wojaka, Pepeov uspjeh sugerira da ima mjesta i za druge kripto memeove osim Shiba Inu, koji također mogu privući pozornost trgovaca. Također ukazuje na nostalgiju za ranim 2000-ima, kada su mnogi današnji kripto trgovci bili djeca.

$SPONGE porastao 550% u samo 24 sata

Novi Spongebob token ($SPONGE) nastoji iskoristiti priliku koju je stvorio Pepe coin. $SPONGE token pokrenut je na decentraliziranoj burzi Uniswap 4. svibnja. Od tada je pumpao više od 30x na svom vrhuncu, prije šire tržišne korekcije, tj. nakon vijesti da je Binance pauzirao povlačenje BTC-a.

Također je porastao i volumen trgovanja. U vrijeme pisanja ovog teksta njegova potpuno razrijeđena tržišna kapitalizacija iznosi nešto više od 40 milijuna dolara – u odnosu na 3 milijuna dolara 4. svibnja – što je ispod 5% Pepeove tržišne kapitalizacije.

$SPONGE sada prati i CoinMarketCap, jedna od vodećih platformi za podatke o kripto tržištu, a projekt je također uvršten među najpopularnije projekte na DexTools.

Brzina kojom je $SPONGE privukao pozornost posebno je impresivna s obzirom na to da je token otišao ravno u trgovanje na burzi bez pretprodaje.

sponge meme kriptovaluta
Izvor: CoinMarketCap

Jasno je da su trgovci u potrazi za novim meme kriptovalutama nakon Pepe tokena. Spongebob token mnogima izgleda kao uzbudljiva prilika.

Zapravo, neki analitičari već ističu $SPONGE kao sljedeći eksplozivni meme coin. Jedan analitičar vjeruje da bi $SPONGE potencijalno mogao generirati 1,000 puta veći povrat s obzirom na popularnost i potencijal memea Spužve Boba Skockanog.

$SPONGE ima fiksnu zalihu od 40,400,000,000 XNUMX XNUMX XNUMX tokena i strukturiran je bez poreza na transakcije kako bi se potaknula maksimalna likvidnost. Trgovci i investitori sada mogu kupiti $SPONGE na Uniswapu putem web stranice sponge.vip.

Nostalgija i meme kultura

Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, Spongebob je bio najgledanija dječja televizijska emisija svih vremena. Velik broj djece koja su seriju gledala u vrijeme kad se emitirala ranih 2000-ih sada su u kasnim 20-ima i ranim 30-ima. To je ista demografija koja danas dominira kripto trgovanjem.

Napomena: Ovaj članak ne predstavlja stavove ili mišljenja Hrvatskog Bitcoin Portala. Prije donošenja bilo kakve odluke vezane za kriptovalute i ulaganja, važno je da provjerite sve informacije i posavjetujete se sa stručnjakom.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X