Nova radna mjesta?

0

Prema izvješću iz AnelList, bilježe se podaci koji pokazuju znatan porast investiranja u kriptovalute u 2017. godini. Proporcionalno tome bilježi se i otvaranje radnih mjesta povezanih uz Bitcoine jer se poduzeća žele što brže uključiti na ovo tržište, dok s druge strane rudari imaju sve veći opseg posla zbog velike zainteresiranosti javnosti.

U izvješću se također navodi kako se potražnja za radnim mjestom povećava svakodnevno te se je udvostručila u posljednjih 6 mjeseci.

Beneficije

AngelList navodi kako su poslovi vezani za kripto tržište, prosječno plaćeni od 10 do 20% više na tržištu nego neko srodno zanimanje u drugoj industriji. Uz to navode kako se često događa da uz plaću dobivate i bonus kroz Bitcoine i ICO kroz koje se lako može ostvariti suvlasništvo u nekoj tvrtki.

Trenutno je dostupno 2500 radnih mjesta tehničke naravi i 1000 radnih mjesta na raznim drugim pozicijama. Također, poduzeća uz opise posla često navode kako nije potrebno neko visoko predznanje o Bitcoinima već da traže ambiciozne osobe koje su spremne zajedno s njima razvijati znanje o Blockchainu.

Informacije sa AnelLista upućuju kako se tržište kriptovaluta razvija ogromnom brzinom te je ovo zasigurno nova revolucija tehnologije.

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cointelegraph.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X