Bitcoin dokazao da ga se ne može maknuti s tržišta!

1

Nakon što je Kina prvo zabranila trgovanje ICO-ima te nakon toga objavila zatvaranje burza u svojoj nadležnosti koje trguju kriptovalutama do kraja rujna, Bitcoin se stabilizirao i ponovno počeo dobivati na vrijednosti.

Trgovci kriptovalutama pronašli su utočište u okolnima zemljama poput Japana  koji sada ogromno zarađuje te preuzima posao Kine.

Direktor Coin Centra, Peter Van Valkenburgh izjavio je kako bilo kakva zabrana Bitcoina ima iza sebe dublju pozadinu. Promatrajući zabrane iz Kine, moglo se naučiti samo jedno, a to je neovisnost Bitcoina o vladinim kontrolama te je i više nego dokazao da je tehnologija budućnosti.

Posljedice Kineskih zabrana uvele su nestabilnost na kripto tržište, ujedno su otežale poslovanje upravo svojim klijentima na kojima su zarađivali, ali napomenuti ćemo kako nisu onemogućile trgovanje u potpunosti. Najviše je stradala Bitcoin valuta upravo iz Kine, dok su tvrtke koje žele trgovati ICO-ima pronašle države koje nemaju takve regulacije (Švicarska, Singapur…).

Kina je svojim regulacijama izgubila vodeću poziciju, ali posljedice za Bitcoin nisu ni blizu kao što su bile s njezinim prvim regulacijama iz 2014.

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cointelegraph.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

1 Comment

  1. Pingback: Nova radna mjesta? - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X