Plutajući bitcoin bankomat u Rijeci

2

Nakon Splita, Rijeka je idući grad koji je dobio bitcoin bankomat. Radi se o dvosmjernom uređaju tipa Bitaccess kakav je postavljen u Zagrebu. Instaliran je u plutajućem hotelu Botel Marina privezanom u riječkoj putničkoj luci, a postavili su ga Dunja Despot i Ivan Šimurina u suradnji s tvrtkom bitKonz101. Nadaju se da će bankomat biti zanimljiv turistima te im olakšati kupovinu kuna.

Share.

About Author

Master's degree in information and communication technology. Currently working as software developer at Ericsson Nikola Tesla. Interested in the future of technology. Bitcoin enthusiast.

2 Comments

    • nemori239@gmail.com on

      U budućnosti sve će se u kupovini potrepština regulirati tehnološko modernizacijskim sredstvima. Praksa će biti drugačija nego danas. Godišnje što države, pojedinci gubei općenito ljudi biti će puno manje. Pojačati će se standard prosječnih ljudi. Neće biti toliko klasnih sukoba (sadašnje vrijeme )Krupni ,skriveni, nezakonito stečen kapital i kapital svake vrste praktički će biti obznanjen i kontroliran. Nestat će i ratni sukobi, kriminal i terorizam u padu i. ……… ma vidjet će te

Leave A Reply

X