Ripple učinio najveću donaciju u povijesti kripto tržišta od $29 mil.

0

Ripple namijenio svoju donaciju od $29 milijuna obrazovnom i školskom sustavu u SAD-u.

Startup Ripple donirao je sredstva u svojoj kriptovaluti XRP, a donacija će prebacivanjem u dolare vrijediti $29 milijuna i namijenjena je potpori projekata u školskom sustavu koji su prijavljeni na DonorsChoose.org. Iako postoji puno polemike oko Rippla i njegovog mjesta unutar kripto tržišta, ovo je svakako hvale vrijedna inicijativa.

Platforma DonorsChoose

DonorsChoose je platforma koju koriste nastavnici diljem SAD-a kako bi prijavili projekte s kojima razvijaju znanje i vještine učenika, a cilj prijavljivanja projekta na platformu je prikupiti sredstva za realizaciju.

Donirati može bilo tko, a donatori su uvijek oni koji vjeruju u ideju tog projekta.

Platforma je sa svojim radom krenula 2000.-te godine, a do sada je prikupila $650 milijuna za projekte u kojima je sudjelovalo 27 milijuna učenika.

Ovim sredstvima od Ripple-a, podržat će se više od 35 000 projekta, odnosno svi projekti koji su u tom trenutku bili prijavljeni na platformi, a sredstva će se uložiti u razne potrebe od školskih izleta do olovka i bojica.

Jedan nastavnik komentirao je:

Ulogirao sam se na DonorsChoose.org sa svojim korisničkim imenom i vidio da mi je projekt odobren. Ripple će omogućiti mojim učenicima tjedan dana putovanja u Atlantu i Alabamu.

Dok su neki drugi nastavnici pomislili da se ovdje radi o šali, no ova donacija se stvarno dogodila.

Primila sam mail da mi je projekt odobren i mislila sam da se radi o nekoj neslanoj šali i prijevari, no to se stvarno dogodilo, moj projekt je odobren!

Iz Ripple-a su na ovu donaciju poručili:

Ripple želi doprinositi zajednici i marimo za kvalitetu edukacije mlađih generacija čiji će naraštaji odrediti smjer budućnosti. Monica Long, direktorica marketinga Ripple-a

Poduzeće Ripple svoj glavni ured ima u San Franciscu, dok je širenjem poslovanja otvorio urede u New Yorku, Londonu, Singapuru, Sydneyu i Mumbaiju.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X