Što je Bitcoin Gold?

1

Dana 25.10.2017. na tržištu će se pojaviti nova digitalana valuta Bitcoina – Bitcoin Gold. Doći će do razdvajanja na tržištu na isti način kao što se pojavio i Bitcoin Cash te će pojaviti nova kriptovaluta. Na tržištu se također primjećuje određena nervoza zbog toga što javnost nije upućena u to što to zapravo znači; obujam Bitcoin coinova neće se povećati isto kao što se ni nije nakon što se pojavio Bitcoin Cash.

Kakve su posljedice za “pravi” Bitcoin?

Bitcoin je samo jedan i ostat će samo jedan stoga će i dalje u optjecaju ostati 21 milijun coinova koji se mogu kupiti pod nazivom Bitcoin. Bitcoin Gold, zajedno s Bitcoin Cash-om predstavlja novu valutu, isto kao što postoji Litecoin, Dash i ostale kriptovalute.

Nakon što dođe do razdvajanja na Bitcoin Gold, svi vlasnici i investitori koji posjeduju Bitcoine dobit će isti iznos Bitcoin Gold coinova u svoje ruke. Nakon što prime u svoje wallete Bitcoin Gold coinove, investitori mogu raditi s njima što god požele od prodaje do zadržavanja u novčaniku.

Bitcoin Cash i Bitcoin Gold nikako ne mogu našteti Bitcoin mreži, već suprotno tome, vlasnici Bitcoina dobivaju ih i tako profitiraju više nego vlasnici koji drže druge kriptovalute.

Stoga ako se pitate zašto cijena Bitcoina naglo raste u posljednjim danima, pročitajte članak još jednom!

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cointelegraph.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

1 Comment

  1. Pingback: Bitcoin postavio novi rekord, cijena dostigla $5200 - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X