Što je Yearn i hoće li izazvati novi ETH bull run?

0

Analitičari predviđaju da bi skoro lansiranje yETH-a od strane Yearn Finance-a moglo potaknuti ponovno pokretanje bull runa na ETH tržištima. Proizvod, o kojem glasaju vlasnici YFI tokena, automatski će pronaći najefikasniju strategiju u  DEFI sektoru s najvećim godišnjim prinosom za Ethereum depozite.

Kako bi Yearn mogao utjecati na cijenu Ethereuma?

Osnovni proizvodi Yearn Financea su ‘trezori’ koji traže najbolje povrate za yield farming, a istovremeno objedinjuju sredstva za smanjenje gas naknada na Ethereum platformi. Uz Yearnov trezor koji treba zajamčiti najveći prinos uz uklanjanje potrebnog rada i istraživanja koja su potrebna da bi se maksimizirala profitabilnost yield farminga, u kombinaciji s hype-om oko branda, očekuje se da će yETH trezor znatno povećati potražnju za Ethereumom.

Neki članovi kripto zajednice nagađaju da zajamčeni premijski prinosi privući kapital koji bi inače mogao biti određen za zalog Ethera u fazi 0 pokretanja Ethereuma 2.0.

Osnivač Nuggets News-a Alex Saunders također vjeruje da yETH ima velik potencijal:

“Novi proizvod koji me oduševio i natjerao da budem još više bullish na Ethereum je yETH. On se dodaje dugačkom popisu katalizatora za Ethereum, ali također smanjuje dostupnu ponudu ETH tokena na tržištu. Svatko tko posjeduje Ethereum može automatski zaraditi najbolji prinos ako posjeduje yETH”

Međutim, neki kripto mediji koji izvještavaju da je sinoć Yearn Finance Ethereum trezor izglasan u postojanje. S druge strane na forumu o upravljanju ovim projektom sugerira se da glasanje još nije održano.

Osnivač Yearn Financea, Andre Cronje, je  21. kolovoza objavio na Twitteru da prva strategija za Ethereum trezor izgrađena od zajednice dolazi uskoro.  Međutim, programer iz Yearn-a, Banteg, izjavio je kako će gotovo sigurno doći do još jedne implementacije jer su već identificirali nekoliko stvari koje treba poboljšati.

Yearnov token narastao 34 puta u 45 dana!

U međuvremenu, potražnja za Yearnovim upravljačkim tokenom YFI također je dosegla neočekivane razine, s tim da se token više nego udvostručio tijekom tri dana, a tržišna je kapitalizacija po prvi put narasla na više od milijardu dolara. YFI se trenutno nalazi na 27. mjestu najveće kripto imovine i trguje za gotovo 34.000 dolara po tokenu.

Unatoč masovnoj cijeni YFI-a u odnosu na druge kriptovalute, Saunders vjeruje da mnogi trgovci podcjenjuju prostor da YFI još uvijek može rasti s obzirom na njegovu maksimalnu količinu od samo 30 000 tokena. Messarijev Ryan Watkins na sličan je način ustvrdio da su ljudi “previše konzervativni sa svojim YFI ciljevima“, kada ciljaju na tržišnu kapitalizaciju od milijardu dolara.

Yearn Finance trenutno je šesti rangirani DeFi protokol sa 792 milijuna dolara zaključanih sredstava prema DeFi Pulseu.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X