Sve više malih investitora posjeduje 1 Bitcoin tijekom bear marketa

0

Otkako su većina ranih ulagača (i hodlera) u Bitcoin postali milijunaši jer je ekosustav stekao ogromnu popularnost, investitori diljem svijeta žure da akumuliraju što više od dostupnih 21 milijun Bitcoina.

S obzirom na to da je Bitcoin nedavno trgovao u rasponu od 20.000 dolara po prvi put od 2020. godine, mali ulagači pronašli su mali prozor prilike da ostvare svoj san o posjedovanju najmanje jednog BTC-a. Od 13. do 19. lipnja, broj adresa Bitcoin novčanika koje sadrže jedan BTC ili više povećao za 13.091 u samo sedam dana.

Iako je ukupan broj adresa s najmanje jednim BTC-om doživio smanjenje u nadolazećim danima, kripto zajednica na Redditu nastavlja s dobrodošlicom novijim kripto investitorima koji su ostvarili cilj i postali “whole coineri”.

Izvor: Reddit

Redditor arbalest_22, koji je podijelio gornji screenshot, ​​otkrio je da mu je ukupno trebalo oko 35.000 dolara da akumulira 1 Bitcoin tijekom nekoliko mjeseci od 14. veljače 2021. Pokazujući daljnju podršku Bitcoin ekosustavu, Redditor ima za cilj nastaviti kupovati Satoshije dok ne akumulira 2 BTC-a. Arbalest_22 je počeo kupovati BTC od kripto mjenjačnice Coinbase, ali je kasnije počeo koristiti Strike zbog nižih naknada. 

Sljedeći primjer, drugi korisnik Reddita Evening-Main-5860 također je objavio da je uspio doseći vrijednost od 1 BTC nakon što je uglavnom slijedio strategiju dollar cost average (DCA), u kojoj je redovito kupovao manje količine BTC-a tijekom dugog vremenskog razdoblja, navodeći:

“Uspio sam uhvatiti nož koji je padao i kupiti dovoljno da pređem ciljnu liniju. Ovo nije bio lak podvig. Ja sam samo običan tip s običnim životom.”

U razdoblju od 20. do 25. lipnja ukupan broj adresa Bitcoin novčanika koji drže više od 1 BTC porastao je za 873, prema podacima Glassnodea. Iako pad cijena BTC-a mnogi vide kao priliku za ulaganje, trendovi Google pretraživanja ističu sklonost drugih ulagača da nagađaju o njegovom propadanju.

Rezultati Google pretraživanja odražavaju najveću zabrinutost za tržište kriptovaluta nakon tjedana nemilosrdnih rasprodaja (korekcije) u ovom sektoru.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X