3D Token dostiže soft cap i lansira affiliate program

0

3D Token dostiže soft cap i prije nego što su planirali stoga se upuštaju u daljnji razvoj Robots Network programa preko affiliate hubova.

Tko stoji iza ICO 3D-Tokena?

Ovaj projekt je pokrenut od strane poduzeće Politronica, iza kojega stoji talijansko Sveučilište “Politenico di Torin.”. Odnosno ova firma je spin-off od toga sveučilišta. A krajem prošle godine su lansirali svoju javnu ponudu tokena.

U prvih 10 dana dostignut soft cap od $1M

3D Tokenova javna ponuda tokena je započela 18. prosinca 2017 i trajat će do 11. veljače 2018. te prema dosadašnjim analizama prodaja bilježi izvanredne rezultate. Soft cap je dostignut već u prvih 10 dana, odnosno 28. prosinca, 2017 kada je prikupljeno milijun dolara.

Besplatno iznajmljivanje robota koji 3D printa

Kako bi podržali brzi razvoj poslovanja, Politronica je pokrenula besplatno iznajmljivanje svojeg proizvoda 3 Qubit3D za članove affiliate hubove. Ovaj proizvod je FDM robot koji 3D printa a razvijen je sa njihovom vlastitom tehnologijom. Ovim putem pozivaju zainteresirane za affiliate program za zainteresirane strane koje s njim mogu raditi u svojoj zajednici i na taj način postati dio ove robotske revolucije.

Politronica će nabaviti i pružiti zainteresiranim stranama bioplastični materijal u svome trošku koji je potreban za ovaj projekt, a affiliate hubovi će dobivati naknadu od $2 (plaćeno u ETH kripto valuti) po svakom satu kada ovaj uređaj bude korišten za 3D printanje.

Ako želite saznati više o projektu Robots Network i biti jedan od hubova koji imaju ovoga robota kontaktirajte: simone.paschetto@politronica.eu

Za kraj, nemojte zaboraviti da upravo traje ICO 3D-Tokena, a trenutno možete ostvariti bonus od velikih 30% koji traje do 28.siječnja! Saznajte više informacija o ovoj prodaji tokena i projektu na njihovim službenim stranicama 3d-token.com.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X