Inovativno bankarstvo Bank4YOU prikupilo više od 3 milijuna dolara

0

Bank4YOU grupacija koja se bavi mobilnim sustavom prijenosa novca postavlja novi trend u internacionalnom prijenosu novca, a rade na sustavu koji je brži, povoljniji i sigurniji od postojećih.

Mobilna aplikacija će omogućiti korištenje financijskih usluga ljudima u nerazvijenim državama koji nemaju pristup tradicionalnim razvijenim financijskim sustavima. Ovdje prvobitno govorimo o tržištima kao što su Afrika, Azija i Latinska Amerika. Naime, na sve to dodaju novi sloj, a to su kripto valute, te će omogućiti kompanijama, financijskim institucijama i mobilnim operatorima da koriste kripto valute.

Svjetska banka vjeruje da više od 2 milijarde ljudi nema pristup formalnim financijskim uslugama, a 50% odraslih koji žive u siromaštvu nemaju račun u banci. David Agar, Bank4YOU CEO

Pokušavaju smanjiti siromaštvo u svijetu

Ovaj tim vjeruje da je jedini način da se smanji siromaštvo i poveća prosperitet uključivanje ostatka svijeta u financijski sustav. Sa svojim blockchain baziranim sustavom mobilnog plaćanja (Mobile Money Remittance Service (MMRS)) planiraju aktivno raditi na tome da se ti problemi riješe.

Do sada su prikupili $3M

Bank4YOU grupacija nije startup, već stabilna internacionalna grupacija fin-tech kompanija koje nude usluge električnog mobilnog plaćanja. Posjeduju FCA Licencu broj No715451, je dobivena od strane autorizacijskog tijela UK Financial Conduct Authority. Ova licenca je dokaz da autorizacijska tijela smatraju Bank4YOU kvalitetnom kompanijom.

Trenutno traje njihova javna prodaja tokena (ICO), gdje su do sada prikupili više od 3 milijuna dolara. U narednih nekoliko dana je dostupan bonus od 25% pa ako želite saznati više odite na njihovu službenu web stranicu i provjerite o čemu se radi.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X