Binary.com radi ICO; prvi ICO s firmom koja je već 18 godina na tržištu

0

Pionir trgovanja binarnim opcijama nudi svoje tokene s dividendama na prodaju preko “IPOa na blockchainu”

Binary.com, pionir online prodaje binarnih opcija je lansirao svoju javnu ponudu tokena kako bi potencijalnim investitorima ponudili priliku da investiraju u jedan on najboljih ICOa. Javna prodaja tokena traje od 15.11 do 25.12.2017.

Radimo IPO na blockchainu

S obzirom na to da je ICO jako sličan tradicionalnom IPOu, kompanija to naziva “IPO na blockchainu”. Na kraju krajeva oni izdaju svoje tokene paralelno implementirajući najbolju praksu u korporativnom upravljanju, pronalasku investitora i transparentnosti.

Prirodni idući korak za našu kompaniju je da idemo javno na IPO. Naime, IPO je nezgrapan proces koji se nije promijenio već desetljećima. Proces je zreo a značajne promjene. Odlučivši se na ICO možemo ići dalje od limita koje imamo s tradicionalnim IPO. Dobivamo širi doseg potencijalnih ulagača, niže troškove trgovanja i nepromjenjivog traga transakcija na blockchainu. Kroz ICO, također ćemo uspostaviti naše usluge trgovanja među globalnom kripto zajednicom. Jean-Yves Sireau Binary.com Founder & CEO

Također vjerujemo da će tradicionalna burza dionica u narednim desetljećima biti zamijenjena s blockchain burzama. ICO će nam dati priliku da sebe postavimo u prve redove blockchain inovativnosti.

Binary.com izdaje 10 milijuna pametnih tokena baziranih na ERC20 protokolu, odnosno Ethereumu. Investitori mogu kupiti tokene preko elektroničke Nizozemske aukcije dostupne na Binary.com web stranici kako bi dobili posebna prava za token holdere. Ta prava im omogućuju da dobiju dividende za tokene koje posjeduju ili da ih zamijene za regularne dionice kompanije.

Nakon što ICO završi, tokeni će biti dodani na lykke.com mjenjačnicu. To znaći da će se tokeni moći kupiti i prodati kao što je to slučaj sa klasičnim dionicama, a time bi njihova vrijednost mogla rasti.

Kompanija planira koristiti sredstva koja dobiju preko ICO-a da bi financirali nekoliko inicijativa koje imaju potencijal visokog rasta što bi im pomoglo da generiraju značajne povrate za token holdere u obliku dividenta.

O kompaniji Binary.com

Binary.com (bivši BetOnMarkets.com) je pionir u online trgovanju binarnim opcijama. Osnovana je 2000, a od tada su napravili puno koraka da bi binarne opcije bile dostupnije investitorima po cijelom svijetu. Prije nego su se rebrendirali u binary.com, binarne opcije su tipično prodavane u velikim količinama od strane velikih financijskih institucija i fondova rizičnog kapitala.
2016-te Binary.com je započeo sa Forex i CFD trgovanjem tako što su prihvatili MEtaTrader (MT5) platformu za trgovanje s više srestava. U prvoj polovici 2017, Binary.com je uveo nekoliko digitalnih valuta na listu financijskih instrumenata za trgovanje na MT5.
Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu, te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici binary.com i pročitajte njihov whitepaper.
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X