Bitcoin će u 2017. godini dosegnuti rekordnu vrijednost od $15.000

2

U protekom tjednu vrijednost bitcoina je varirala od $3.500 do porasta od čak $4.400. Mnogi su još uvijek skeptični prema ovoj digitalnoj valuti koja se svakim danom sve više širi Internetom, ali stručnjaci tvrde kako je ovo sigurna valuta budućnosti.

Iskusni trgovac valutama i  poznata legenda u bitcoin zajednici Masterluc predviđa kako će bitcoin vrijediti više od $15.000 do kraja ove godine. Također, on vjeruje da će kriptovaluta upasti u “Bull Market” do 2019. te da će bitcoin tada postići vrijednost između $40.000 i $110.000.

Svoje vještine predviđanja kretnje Bitcoina Masterluc je dokazao još u 2013. godini kada je  predvidio da će kriptovaluta upasti u tzv. “Bear Market” u  studenom 2013. te još jednom u svibnju 2015. što se i realiziralo sa zakašnjenjem od samo dva mjeseca.

Uz Masterluc-a postoje i mnogi drugi stručnjaci koji predviđaju kretnje Bitocoina od kojih ćemo istaknuti analitičarku Sheba Jafari koja je početkom ovog mjeseca predvidjela da će kriptovaluta doseći $4.800 vodeći se podacima iz srpnja 2017.

Tema bitcoina postaje sve omiljenija medijima te su predviđanja o kretanja same valute vrlo izazovna i popularna. Svi stručnjaci i analitičari ove teme slažu se da će kriptovaluta zasigurno bilježiti povećanje još jedno vrijeme što će potencijalno imati posljedice na tradicionalne valute.

Source: Futurism.com

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

2 Comments

  1. Pingback: Bivši voditelj Harvardskih investicija budućnost vidi upravo u kriptovalutama - Hrvatski Bitcoin Portal

  2. Pingback: Ruski Burger King pušta na tržište svoje Bitcoinove - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X