Bitcoin ponovno iznad $7500, hoće li probiti $8000?

1
Čini se da bez obzira na sve, Bitcoin i dalje raste
Prema CoinMarketCap, trenutna kapitalizacija Bitcoina iznosi 128 milijardi dolara, te je njegova vrijednost porasla za 6% samo u zadnjih 24 sata, a trenutno iznosi $7670.
Nakon što je fork za Bitcoin, poznat pod nazivom SegWIt2x otkazan, Bitcoin je izgubio 29% svoje vrijednosti. Trebalo je manje od tjedan dana da se ova vodeća kripto valuta oporavi i krene ponovnu obarati rekorde.
Podsjetimo da je vrijednost Bitcoina 12.11. pala na svega $5500, a 8.12 je dostigao vrijednost od $7800, te sada 16.11. ga ponovno gledamo vrijednijeg od $7500.
Nedavno se na Redditu raspravljalo kako je vrlo izgledno da se dio kapitala koji se ulaže u dionice prebaci u Bitcoin što bi njegovu cijenu uskoro povećalo na $20000. Uz to, CME grupa je najavila da bi trgovanje s BTC-om moglo biti uvedeno već početkom prosinca, te je lako moguće da je ovaj rast pod utjecajem tih događaja.
Dokle će ovaj rast ići? Hoće li Bitcoin probiti $10000 prije nove godine? Uskoro ćemo saznati 🙂

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog BItcoin Portala i ne propustite niti jedan članak. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

  1. Pingback: James Gorman, "Tko misli da je Bitcoin stabilna investicija laže sam sebe" - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X