Block Start 3 – Otvoreni poziv za blockchain startupe

0

Do 26. svibnja 2021. startupi se mogu prijaviti za BlockStart-ov Partnerski program, upartneriti se s krajnjim korisnicima (MSP-ovima) te primati do 20.000 eura za provjeru valjanosti i pilotiranje svojih blockchain rješenja.

BlockStart je paneuropski akceleracijski program u području blockchaina. Njegov glavni cilj je olakšati uzajamno korisna partnerstva između pružatelja blockchain rješenja i krajnjeg korisnika MSP.

U svom trećem i posljednjem Otvorenom pozivu, BlockStart traži blockchain startupove u fazi rasta iz cijele EU i pridruženih zemalja H2020. Ovaj akceleracijski program od 3 stupnja

(Ideation Kick-off & gt; Prototype & gt; Pilot) upravlja fondom od najmanje 265.000 eura namijenjenog financiranju blockchain projekata na području fintecha, ICT-a i maloprodaje. Blockstart dodjeljuje do 20.000 eura bespovratno po “pilotu”.

Ponuda

Ovaj program omogućit će startupima pristup raznim pogodnostima, uključujući financiranje bez udjela u kapitalu, pristup pilotskim mogućnostima, mentorstvo i izloženost investitorima i savjetnicima.

Odabrani startupi proći će šestomjesečni program koji započinje početnom fazom “Ideation Kick-off”, nakon čega je prvih 10 startupova primljeno u četveromjesečnu fazu prototipa s ciljem podrške blockchain proizvoda na tržište. Tijekom dvomjesečne pilot faze, 5 (ili više) startup finalista imat će jedinstvenu priliku provjeriti valjanost svojih rješenja i usavršiti svoje proizvode, razvijati svoje poslovanje i usko surađivati s potencijalnim kupcima. Na kraju programa, odabrani startupi imat će priliku izlagati pred publikom punom investitora, dionika, startupa i ostalih na BlockStart-ovom demo danu, čije je održavanje planirano u veljači 2022.

Kako se prijaviti

Startup iz bilo koje države EU ili pridružene države H2020 koji radi s blockchain tehnologijom u polju fintecha, ICT i maloprodaje prihvatljivi su kao sudionici i trebaju ispuniti internetski online obrazac na platformi F6S. Rok za prijavu je 26. svibnja do 17 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Za više informacija o kriterijima za prijavu i načinu prijave možete otići na blockstart.eu i pogledati odjeljak s čestim pitanjima. BlockStart će također organizirati dva Q&A Webinara za one koji se planiraju prijaviti 14. travnja i 12. svibnja 2021. u 11:00 po srednjoeuropskom vremenu, a svoje mjesto možete rezervirati ovdje i ovdje.

Suradnja s malim i srednjim poduzećima

Jedan od glavnih ciljeva BlockStarta je poticanje suradnje između malih i srednjih poduzeća s krajnjim korisnicima i stručnjaka, kao pružatelja tehnologije, u svrhu promicanja znanja o prednostima i mogućnostima ovih tehnologija.

Samo mala i srednja poduzeća koja djeluju u poljima fintech-a, ICT-a i maloprodaje mogu ispuniti uvjete te se prijaviti ispunjavanjem namjenskog internetskog obrasca za prijavu.

Odabrana mala i srednja poduzeća dobit će do 4.500 eura bespovratnog financiranja i imat će priliku implementirati blockchain pilot rješenja sa startupovima koji su prošli prethodno opisani BlockStart Partnerski program. Aplikacije za mala i srednja poduzeća s krajnjim korisnicima imat će 2 ključna “cut-off” roka. Rok za 1. “cut-off” je 6. srpnja 2021. u 17:00 po srednjoeuropskom vremenu.

Konzorcij BlockStart

BlockStart vodi tim od 3 partnera: Bright Pixel, VC investitor u ranoj fazi, CIVITTA, vodeće poduzeće za savjetovanje o upravljanju inovacijama u istočnoj i srednjoj Europi i F6S, zajednica globalnih tehnoloških utemeljitelja. Ovaj projekt financira se programom “Obzor 2020 Europske unije”, pod ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava br. 828853.

Pratite BlockStart na društvenim mrežama (Twitter, Facebook i LinkedIn, pridružite se našem Telegramu ili se pretplatite na naš bilten kako bismo pratili sve što se događa. Za daljnje upite obratite se na e-mail – hello@blockstart.eu.

Za više informacija:

Koordinator: João Fernandes | fernandes@brpx.com

Voditeljica komunikacije: Nadine Teles | nadine@f6s.com

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X