Blockchain Meetup u Beogradu

0

COTRUGLI Alumni klub iz Srbije u suradnji s Blockchain Adira organizira konferenciju pod nazivom Blockchain Beograd, koja će se održati 8. svibnja 2018.-te od 13 do 19h u prostorijama COTRUGLI poslovne škole u Beogradu.

Cilj događaja jest približiti pojam i potencijal Blockchain tehnologije, kao i objasniti njezinu ulogu i utjecaj na svakodnevni život i poslovanje u 21. stoljeću.

Cijela konferencija sastoji se od 3 panela, a svaki od njih pokušat će se povezati s konkretnim primjerima iz Srbije i/ili regije:

Blockchain tehnologija

Kripto valute

ICO (Initial Coin Offering)

Na prvom panelu objasnit će se pojam blockchain tehnologije, zatim kako se ostvaruju transakcije putem ove tehnologije, potom što su to Smart ugovori itd.

Druga panel diskusija razradit će tematiku kripto valuta, koje sve valute postoje do sada na tržištu, zatim što se to podrazumijeva pod rudarenjem valuta, kakva je trenutna snaga i utjecaj pojedinih valuta te kakvo se kretanje predviđa za njihov razvoj u budućnosti.

Za kraj, panel diskusija na temu Initial Coin Offering gdje će se navesti najbolji primjeri ICO projekta iz prakse.

Na konferenciji će se pronaći mnoga poznata imena koja donose prisustvo vrhunskih stručnjaka iz svijeta blockchaina i kripto tržišta. Tako su do sada potvrđeni predavači Ivan Bjelajac (CEO, MVP Workshop), Dražen Kapusta (Direktor, TOLAR.io), Tadej Slapnik (Državni tajnik iz Slovenije), Siniša Krneta (Direktor, Beogradska Berza), Aleksandar Matanović (CEO, ECD), Nemanja Lazić (CDO, Trizma), Josip Maričević (CTO, Tolar.io) i Alex Migitko (COO, Game Credits).

Isprobajte bankomat za kriptovalute

Dodatan bonus koji će se osigurati svim posjetiteljima ove konferencije jest da imaju mogućnost isprobati bankomat za kriptovalute koji je ujedno i jedini ovakav bankomat u državi.

Kotizacija za konferenciju iznosi 30€, a broj mjesta je ograničen, stoga ako ste zainteresirani možete se prijaviti na sljedećem linku i osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Cotrugli Alumni klub Srbija je nepolitičko, nezavisno i neprofitno udruženje koje je stvorilo platformu i svojim članovima omogućuje da se međusobno povežu s ciljem uspostavljanja poslovnih inicijativa te edukativnih i društvenih okupljanja.

Blockchain Adria predstavlja centralno mjesto u regiji za blockchain, oni su i suorganizatori ove konferencije koja ima za cilj objasniti ovu revolucionarnu tehnologiju,a samim time i promovirati je.

Do sada su održane dvije ovakve konferencije, jedna u Rovinju, a druga u Zagrebu gdje je broj zainteresiranih sudionika i polaznika premašio brojku od 400 posjetitelja.

Sljedeće lokacije Blockchain konferencije su planirane za održati u Portorožu, Sofiji, Bukureštu, Seulu, Singapuru, Tokiju i Dubaiju.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X