Budućnost investiranja uz Blockchain i umjetnu inteligenciju

0

Svatko želi pronaći odgovarajuće načine financiranje za kompanije koje imaju potencijala. DropDeck želi maknuti barijere koje sputavaju vlasnike do najvećih investicijskih prilika. Tako ovu platformu Alon Vo, direktor DropDecka, opisuje.

Postoji mnogo platforma koje služe za ovu svrhu, ali mi ćemo napraviti najbolju. DropDeck je dizajniran da bude centralno mjesto za investiranje u kompanije i financiranje kompanija diljem svijeta.

Sve više kompanija radi ICO-e, a provjera njihovih izvora financiranja može biti izazovna, pa čak i nemoguća. Neke platforme ocjenjuju i rangiraju takve kompanije, ali kako su zapravo one rangirane, koji su kriteriji korišteni i tko ih je uopće ocjenjivao ostaje nepoznanica. Proces financiranja i izlazni mehanizmi često nisu dovoljno sigurni za vlasnike. Nije problem samo s platformama za ICO, problem je generalno s platformama za financiranje startup kompanija jer sve one pate od istih nedostataka. DropDeck namjerava riješiti te probleme.

Umjetna inteligencija kao rješenje?

DropDeck prioritizira decentralizaciju, te time proces investiranja odvodi do ekstrema. Svatko može sudjelovati u investiranju, pretraživati kompanije s potencijalom, evaluirati ljude i tražiti povrat investicije. Algoritmi umjetne inteligencije će biti korišteni za ocjenjivanje i rangiranje svih sudionika. Primjenjuje se princip konsenzusa koji osigurava da samo one kompanije koje su stvarno najbolje dobiju priliku za investiranje, a postoji i proces nagrađivanja investitora. Nagrade u tokenima služe kao poticaj sudionicima da daju sve od sebe i potrude se da neka kompanija bude financirane i dobiju potrebnu investiciju.

Priznanje od strane IBM-a

Tijekom IBM Watson AI XPRIZE natjecanja, DropDeck je osvojio priznanje i podršku od strane najboljih stručnjaka iz područja umjetne inteligencije, te su prošli trening primjene umjetne inteligencije u kombinaciji s blockchain tehnologijom, a više o tome možete pročitati u njihovim dokumentima.

Tržište financiranja ICO-a i startupa je veće od 300 milijardi američkih dolara. S povećanjem kapitala koji će dolaziti u DropDeck ekosistem očekuje se eksponencijalni rast vrijednosti njihovog tokena. Polovica tokena će biti uništena nakon ICO-a što će vrijednost tokena povećati odmah u startu, a da bi tokeni bili likvidni tim aktivno radi na pregovorima s 15-tak exchangea koji bi trebali omogućiti prodaju njihovog tokena.

Kompanija je nedavno uspješno završila prvu prodajnu rundu bez ikakvih marketinških aktivnosti, gdje su prikupili 3300 Ethereuma.

Da bi sudjelovali u njihovoj prodaji tokena potrebno se registrirati na njihovoj web stranici. Bitno je napomenuti da registracije prihvaćaju još samo nekoliko dana, te se registracija zatvara 20.11. (13:00 UTC).

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na ANN Thread, Bounty kampanju, Medium, Telegram, Twitter i Facebook, te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici DropDeck.io i pročitajte njihov whitepaper gdje je opisano detaljnije što točno žele napraviti.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X