Capdax burza napravit će izdavanje tokena sa 17. veljače

0

Hong Kong, 1. veljače 2018 – Capdax, burza i mjenjačnica nove generacije, održavat će inicijalnu ponudu tokena za njihove Capdax tokene u srijedu, 17. veljače 2018. Ponuda će imati maksimalnu granicu od 7 milijuna USD koji će biti dostupni whitelistanim sudionicima te će trajati 4 tjedna ili do isteka tokena.

Capdax je burza i mjenjačnica za kriptovalute koja brine za potrebe profesionalnih trgovaca no isto tako na umu ima i početničke investitore. Tehnologija ja razvijena od strane tima iskusnih profesionalaca iz domene kriptovaluta s arhitekturom koja sadržava ogroman set funkcionalnosti za trgovanje, korisnički prilagodljivih sučelja za početne i iskusne trgovce te izvanredne standarde po pitanju privatnosti i sigurnosti.

Tržišna kapitalizacija za sve kriptovalute u 2017 je dosegla 610 milijardi USD sa 24-satnim prometom od 33 milijarde USD. Ovo je povećanje od 3588% u tržišnoj kapitalizaciji i 10000% u dnevnom prometu u odnosu na početak 2017.

Aaron Bichler, osnivač i CEO Capdax-a je rekao:

“Potvrdno je da su digitalne valute u rapidnom zamahu. No, problemi s konstantnim ispadanjima, sigurnosnim propustima i manjkavosti transparentnosti su bolesti raznih mjenjačnica. Capdax prepoznaje ove probleme i cilja da pruži skalabilno, sofisticirano i vjerodostojno iskustvo za sve digitalne trgovce.”

Capdax burza i mjenjačnica prioritizira transparentnost korisnika te ima spremne sustave i procese za adresiranje korisničkih zahtjeva te isto tako i potencijale probleme oko forkova i airdropova koji mogu utjecati na valuaciju neke valute.

Infrastruktura je izgrađena iz temelja kako bi se osigurala transparentnost i minimizirao downtime u situacijama iznimnog prometa. Burza će nuditi interaktivno iskustvo i najvažnije, pristup profesionalnoj korisničkoj podršci za trgovce. Ovo su funkcionalnosti kojih trenutno nema na drugim mjenjačnicama.

Za dodatnu sigurnost, sredstva i kriptovalute su propagirana kroz mrežu od 100 globalnih točaka te su SSL enkriptirane i kriptografski potpisane da osiguraju neometane konekcije.

Capdax tim ima dugostojeću povijest poslovanja i izgradnje stabilnih i skalabilnih biznisa. Cilj je imati operativnu mjenjačnicu što je brže i sigurnije moguće, a prikupljena sredstva će biti distribuirana prema sljedećem:

Više detalja može biti pronađeno na službenom Capdax Exchange white paper i njihovim društvenim medijima:

Zainteresirani sudionici mogu se registrirati i obaviti KYC process na: https://capdax.com/register

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X