Contract Vault i ChainSecurity se udružuju kako bi ponudili revizorske usluge pametnih ugovora

0
Contract Vault, vodeća platforma za customizaciju pravnog dijela pametnih ugovora i ChainSecurity koji se bavi automatiziranjem formalnog dijela revizije pametnih ugovora su najavila strateško partnerstvo.
“Cilj ovoga partnerstva – u inicijalnoj fazi – je mogućnost da ponude siguran način korištenja pametnih ugovora u ovom rastućem tržištu, te da naprave integraciju usluga ove dvije kompanije.”
ChainSecurity je spin-off startup of ETH Zurich ICE centra, dok je Contract Vault kompanija osnovana od strane Managing Direktora jedne od prvih Švicarskih kompanija za rudarenje. Partnerstvo između njih dvoje pokazuje značajan potencijal šire primjene pametnih ugovora u skoroj budućnosti.
Bez obzira na široki potencijal upotrebe pametnih ugovora, nedostatak tehničkog znanja od strane pravnika i višeg managementa stvara barijeru u implementaciji i nedostatku blockchain developera sposobnih da naprave recenziju pametnih ugovora, a to sve rezultira s povećanim rizikom da će doći do sigurnosnog propusta.
Ovim partnerstvom će se postaviti temelji za lansiranje novih usluga za pravnike, a to će pozitivno utjecati na firme koje žele pristup sigurnim i pravno legalnim digitalnim ugovorima koji koriste elemente pametnih ugovora.
Contract Vault je već u partnerstvu sa Laux Lawyers i Validity Labs, što su dvije vodeće švicarske kompanije u području legalnih poslova oko tehnologije i pametnih ugovora.
Gordon Mickel, Managing Director u Contract Vaultu vidi ovo partnerstvo kao priliku da prošire development u razne industrije, “Primjećujemo da se većina ljudi boji pametnih ugovora, uglavnom zbog toga što im nedostaje tehničkog znanja te ne razumiju kako se oni mogu koristiti. ChainSecurityevi revizorski alati su veliki korak naprijed za biznise koji žele vjerovati u potencijal i sposobnost ove tehnologije.”
Da bi se pametni ugovori stvarno krenuli upotrebljavati moramo ih dovesti do razine gdje ih je jednostavno za koristiti u bilo kojem dijelu poslovanja. Sviđa nam se kako Contract Vault radi na tome da se pametni ugovori približe široj zajednici. To je upravo ono što industriji uistinu treba. Dr. Petar Tsankov, ChainSecurity
U nadolazećim mjesecima, ove dvije kompanije će istražiti koje su mogućnosti tehničke integracije, uključujući moguće ponude usluga kompanijama koje žele koristiti pametne ugovore u fazama inicijalne ponude tokena.
Platforma Contract Vault koristi Vault token, a njihova crowdfounding kampanja započinje 1. svibnja 2018.

ChainSecurity

ChainSecurity donosi prvu platformu za formalnu reviziju pametnih ugovora, baziranu na Švicarskoj tehnologiji razvijenoj u ICE centru, ETH Zurich. Preko svoje platforme ChainSecurity po prvi puta u blockchain industriji nudi automatske formalne revizije pametnih ugovora s najvećom razinom točnosti. Njihov cilj je da kompanije, blockchain projekti i timovi prihvate njihovu platformu te je počnu koristiti jer bi tako podignuli sigurnosnu razinu blockchain projekata na sasvim novu razinu.

Contract Vault

Napravljena u srcu Švicarske kripto doline, Zug, Contract Vault je blockchain upogonjena platforma na kojoj bilo tko može razvijati, koristiti, prodavati i prilagoditi legalne ugovore. To je alat za kreiranje pametnih ugovora s jednostavnim drag and drop načinom, a na platformi će postojati marketplace gdje će svatko moći prodavati svoje ugovore. Uz to, rade na automatizaciji pametnih ugovora, gdje ispunjeni ugovori sami vode do nekih događaja kao što su razmjena novca ili ažuriranje pojedinih dokumenata. Od kupnje vlastite kuće do malih mikrotransakcija u zemljama trećeg svijeta, Contract Vault nudi novu razinu povjerenja.

ICE Centar u ETH Zurichu

ICE je interdisciplinaran razvojni i istraživački centar u ETH Zurichu, s velikim fokusom na praktični dio. Misija ICE je napredni razvoj sigurnih i stabilnih sustava (kao što su blockchain, mreže, data centri) pomoću formalnih metoda.

Ako želite saznati više o projektu posjetite njihove službene web stranice www.contractvault.io.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X