Credits.energy ICO je krenuo

0
CRED (CX) je nova kripto valuta koja ima svoju vlastitu mobilnu aplikaciju posvećenu podršci obnovljive energije i rješavanju problema koje imaju ostale kriptovalute.
Las Vegas, NV, April 2018. Nova jedinstvena kriptovaluta donosi povijesni trenutak na tržištu kripto valuta. Po prvi puta neće biti glavni fokus samo investiranje već investiranje sa svrhom. Kripto valuta se naziva CRED, sa skraćenicom CX, ova kriptovaluta je na futurističkoj misiji da podrži ZELENU energiju dajući mogućnost rudarenja preko mobilnog uređaja.
U ponedjeljak, 2. travnja, CRED je započeo sa svojom ICO fazom, po cijeni od $0.01 po tokenu.
Credits kripto valuta će svojim korisnicima omogućiti da koriste mobilne uređaje u svrhu rudarenja CRED tokena. Naime, korisnici će moći odabrati koliku rudarsku snagu žele iskoristiti ‘visoku’, ’srednju’ ili ’nisku’. Njihova aplikacija ima intuitivno sučelje kako bi osigurali da je slanje, zaprimanje i kupovina CRED tokena bila brza i jednostavna.
Kupnja i korištenje CRED tokena će podržati obnovljivu energiju i projekte koji rade s njom, što će pomoći u promociji zelenijeg planeta. Planiraju napraviti 25Mh solarnu farmu, 40Mh vjetrenu farmu i projekt koji će se fokusirati na agrikulturu i koristiti vertikalnu poljoprivredu i hidroponske tehnike.
Preostali dohodak generirat će se iz crpne snage natrag na energetsku mrežu kako bi se ojačao ekosustav da bi se mogli financirati drugi projekti. Također će izvdojiti 10% prihoda za darivanje humanitarnim organizacijama. To je istinski kripto s većom svrhom.
“Mnogi članovi našeg tima se koriste s Bitcoinom i drugim kripto valutama već nekoliko godina. Kada su me pitali da se pridružim njihovom timu, te kada sam čuo detalje projekta, jedva sam čekao da im se pridružim. Da budem uključen u ‘kripto sa svrhom’ je nešto inspirativno pa sam otišao “all in”. Koliko puno tokena na tržištu ima neku svrhu, cilj ili imaju podršku zbog koje će svijet postati boljim mjestom? Podržati zelenu energiju sa vjetrom i suncem te istovremeno biti uključen oko poljoprivrednih projekata će učiniti svijet boljim mjestom – ne samo ovdje, već globalno, a to me inspirira.” Rick Floyd, Director of Product Development for Credits.Energy
CRED koristi decentralizirani blockchain kako bi omogućili sudionicima da vjeruju CRED transakcijama bez straha da ih neko centralizirano tijelo prati. Osim toga, ovaj projekt koristi CryptoNight algoritam koji je anoniman čak i izvan platforme.
Tim iza ove nove kripto valute je već razvio Android aplikaciju, a iPhone aplikacija je u izradi. Windows i Mac walleti su također već razvijeni.
Zainteresirani investitori mogu kupiti CRED sa Bitcoinom, Ethereumom ili preko PayPalla. Za više informacija posjetite njihove službene web stranice https://credits.energy
Email adresa za kontakt: cx@credits.energy

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X