Datarius – drugačija kripto banka koja cilja visoko

0
Datarius je prije mjesec dana uspješno zatvorio svoj pre-ITO, u kojem je prikupljeno više od $500 000, što je 4 puta iznad njihovog soft capa. Prema njihovim navodima, pre-sale je završio uspješno nakon 7 mjeseci intenzivnog rada, te tri mjeseca aktivne marketinške kampanje.

Datarius – drugačija kripto banka

Datarius je prva social p2p kripto banka s naglaskom na ‘social’. U zadnje vrijeme možemo vidjeti veliki broj aktivnosti kripto banka na ovome tržištu, a 2018 bi trebala biti godina gdje ćemo vidjeti prve projekte u produkciji. Naime, iako se aktivno radi na razvoju kripto banaka, nitko od njih ne pridodaje važnost fintech socijalizaciji, osim Datariusa.
Direktna interakcija između korisnika više nije jedinstveni model, čak ni u financijama. Trenutno, većina kompanija taj model prekopira i transferira ga na blockchain. Datarius je drugačiji, cilj im je potpuno izbjeći striktne regulacije, te ostati jednaki kao ostali projekti u tehničkoj podršci na web stranici, a ostale usluge nuditi jednake kao ostali projekti ali preko partnera.

Korisnici će sami donositi odluke

Naime, planiraju se u potpunosti posvetiti rješavanje tradicionalnih nedostataka – lobiranje i promicanje toksičnih proizvoda. Nema više proizvoda koji se nameću kupcima, niti dokumenata koji se obvezuju i odnose na sve korisnike, te bez forsiranja partnera koji su skupi krajnjim korisnicima. Zajmodavci će donositi vlastite odluke na temelju ogromne količine ulaznih podataka i informacija, te će glasati s dolarom za koju opciju će se odlučiti. Long story short, korisnici će imati izbor da odaberu opciju koja im s uvjetima najviše odgovara.
Ako bilo koji korisnik bude sumnjao u neke odluke, uvijek će se moći konzultirati s analistima, risk managerima, bazom podataka, ocjenama itd. Uglavnom, moći će se konzultirati s velikom povijesti transakcija i mišljenjima eksperata. Datarius će osigurati tri opcija s drugačijim razinama povjerenja – of zajmoprimaca koji će biti potvrđeni od strane algoritma do potpuno transparentnih zajmoprimaca, koji će biti temeljito pregledani i analizirani od strane odjela za procjenu rizika. Bilo koji korisnik koji će biti zainteresiran, moći će zatražiti jednu od ponuđenih opcija za njegovu analizu, s time da će rezultati analize biti odmah dostupni svim korisnicima banke.

Prvi i jedini projekt koji u fokusu ima povjerenje

Datarius je prvi i jedini projekt koji je identificirao integraciju socijalne komponente povjerenja kao najviši prioritet. Njihova implementacija povjerenja će omogućiti svim korisnicima da jasno vide uvjete pod kojim treće strane koriste njihov kapital, te sami donositi odluke o svemu.

Vjerujem da će klasična bankarska industrija s vremenom izgubiti dio tržišta, jednako kao što će se dogoditi s klasičnim novcem. Očito je da danas kripto valute drže velike postotke u portfolijima investitora. Kripto bankarstvo je prirodan put za usluge temeljene na kripto valutama i ostale P2P segmente koji su trenutno pokriveni tradicionalnim bankarstvom. Dmitry Dzherikhov, Head of Sales and Trading Millenium Capital 

Glavna prodaja tokena će nastupiti 5, Ožujka, 2018, a ako vas interesira ovaj projekt, posjetite njihove službene web stranice na datarius.io i dopustite da vam demonstriraju kako tradicionalno bankarstvo lagano izumire

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X