DIMPAY ICO – Budućnost decentraliziranih plaćanja kriptovalutama

0

DIM Ekosustav se proširio sa lansiranjem DIMPAY-a, instantnog, bezgraničnog i decentraliziranog platnog sustava baziranog na NEM blockchain tehnologiji. DIMPAY cilja na facilitaciju bezgotovinskih transakcija za korisnike i trgovce pružajući uz to potencijalnu financijsku soluciju za preko 2 milijarde ljudi iz cijelog svijeta koji nemaju pristup bankovnim računima.

DIMPAY

DIMPAY je specifično razvijen da facilitira generiranje faktura, praćenje inventara i skladišta, odrađivanje plaćanja i mnogo više. Korištenje DIMPAY-a eliminira bezbrojne pogreške koje se događaju u platnim sustavima koristeći NEM tehnologiju koja čini ovu platformu jefitinijom i instantnom za P2P, B2B, C2C i B2C transakcije.

Sastojeći se od DEPOTWALLET web aplikacije, mobilne aplikacije i DIM Debitne kartice, ova platna platforma će omogučiti korisnicima da kupuju, prodaju, drže i upravljaju kriptovalutama i digitalnim sredstvima imajući na umu sigurnost. Dodatno, DIM Debitna kartica će omogučiti korisnicima da koriste e-commerce i “walk-in” kupovinu unutar trgovačkog sektora. Korisnik je u cijelom procesu u potpunoj kontroli njegovih financija imajući na umu da su implementirani snažni mehanizmi protiv prijevare i ilegalnih aktivnosti.

DIMPAY koristi QR kodove koji sarže sve potrebne informacije te ih ne povezuje sa odgovarajućim email adresama, omogućujući tako korisnicima i trgovcima da transakcije odrađuju u potpunosti anonimno. Računi također ne mogu biti zaleđeni ili blokirani kako je to praksa u trenutnim platnim sustavima. Štoviše, DEPOTWALLET-ovom poslovnom računu pristupa se skeniranjem QR-a sa mobilnim uređajem umjesto da se koristi klasični 1-dimenzionalni bar kod sustav. Prema Ciscovom istraživanju mobilnog tržišta, globalni mobilni promet dostigao je rast od 63% u 2016 dostižući visine od 7.2 exabajta (7.2 milijarde gigabajta) mjesečno. Očekuje se daljnji rast od 49 exabajta do 2021, dok će mobilni uređaji predstavljati 20% totalnog IP prometa, a pametni telefoni preko zauzimati preko 50% globalnog tržišta uređaja i mreža.

Kako mobilni uređaji rastu sa popularnošću, korištenje QR tehnologije i mobilna plaćanja će rasti. DIMPAY se želi pozicionirati kao jedan od glavnih igrača koji će kapitalizirati na tom rastu mobilnog tržišta. QR će biti temelj za sva plaćana koristeći DIMPAY. DIMPAY ICO je dizajniran da facilitira razvoj ove platforme sa više detalja dostupnih na www.dimpay.io.

DIMPAY fundacija je zasebna kompanija koja nije direktno asocirana sa DIM fundacijom. To je prvi korak prema decentraliziranju DIM ekosustava.

Prodaja tokena

Datumi prodaje tokena: 4.12 (0:00 CET) – 12.12 (23:59 CET) 2017
Naziv tokena: DIMCOIN
Maksimalan ICO cilj: 1500 BTC

Struktura bonusa:
25% (35% koristeći XEM) 4 – 6 December 2017
10% (20% koristeći XEM) 7 – 12 December 2017
5% (15% koristeći XEM) 13 – 18 December 2017

Više informacija

Facebook
Link: https://www.facebook.com/DIMPAYICO/

Twitter
Link: https://twitter.com/DIMPAY_ICO

Website
Link: https://www.dimpay.io/

Youtube
Link: https://www.youtube.com/watch?v=BCkQoMfEwt4&feature=youtu.be

Media Contact
Richard Lendrum (rl@dimcoin.com)
Head of Communication

Johannesburg, South Africa

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X