Ditch-it ICO radi lokalni marketplace na Electroneumu

0

Las Vegas, NV, Jan 28th 2018, konkurentnost u preprodaji korištenih stvari je porasla. Ditch-it je prvi igrač na ovome području koji će omogućiti kripto entuzijastima da prodaju stvari koje više ne trebaju za kripto valute. Veza između kupaca i prodavača je bila slaba dok mobiteli nisu preuzeli tržište. Sve se promijenilo od kada smo se navikli da nam se pametni telefoni uvijek nalaze u rukama.

Konkurencija LetGo aplikaciji

Poduzetnici sada mogu akvizirati nove kupce iz udobnosti svoga doma bez obzira na kojem dijelu svijeta se nalaze. Neki kupci preferiraju naručivanje stvari od prodavača blizu njihove lokacije kako bi izbjegli troškove dostave.

Vodeće platforme u Americi za lokalnu prodaju stvari su OfferUp i LetGo. Ove kompanije tvrde da njihovi korisnici u aplikaciji provode oko 20 minuta dnevno, što je gotovo jednako kao kod Instagram i Snapchat korisnika. Postotak korištenja mobilnih aplikacija raste u svim industrijama, a Ditch-it aplikacija bi mogla postati veliki igrač za C2C (customer to customer) lokalni marketplace.

Glavna funkcionalnost Ditch-it aplikacije je mogućnost da prodavači prodaju svoje stvari besplatno bez ikakve naknade koju uzimaju slične platforme. Ovo je izvrsna prilika da se riješite malih stvari koje vam se ne isplati prodavati na eBayu jer su prevelike naknade za svaku transakciju tj. prodaju koju napravite.

Ditch-it aplikacija omogućuje prodaju stvari koje vam više ne trebaju brzo i jednostavno na lokalnom tržištu. Možete uploadati svoje fotografije ili koristiti DICH tokene kako bi povećali prisutnost svoga brenda preko kojega prodajete. Također će biti moguće koristiti video preko ugrađene video funkcionalnosti kako bi lakše opisali stvar koju prodajete i time prije napravili prodaju.

Privatnost i sigurnost ove aplikacije je kako bi se reklo već u njezinom DNAu, jer su sa zadnjom verzijom aplikacije dodali end-to-end enkripciju. Pa će tako sve vaše poruke, fotografije, videi, dokumenti i ostali podaci biti sigurni da ne završe u krivim rukama.

Hype se stvorio, a do sada su prikupili više od $4M

Svi kripto investitori traže neki ICO u koji bi uložili te ostvarili višestruki povrat, Ditch-it je mežu njima već stvorio veliki interes. Oni koji su analizirali ovaj ICO su ga pozicionirali visoko i smatraju da ovaj ICO može biti jedan od vrlo uspješnih tijekom 2018, a sve to zbog eksponencijalnog rasta broja njihovih korisnika i širenja kompanije. očekuju da bi ovaj projekt mogao imati eksponencijalni rast. Iz kompanije navode da će svatko dobiti budžet od $1 za oglašavanje na platformi po svakom DICH tokenu kojeg će posjedovati.

Ako vas zanima više informacija o ovome mpresivnom projektu ili želite investirati u njihove DICH tokene, posjetite službene web stranice https://www.ditchit.io

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X