Dolazi nam Tinder na Blockchainu; Upoznajte DateCoin

0

DateCoin – predstavlja uslugu za pronalazak partnera na blockchainu,

Ovo je prva usluga ovoga tipa koja će koristiti blockchain tehnologiju, a uz to koristi inteligentne algoritme i neuronske mreže dok MVP (minimalan proizvod) već imaju, a to je aplikacija Denim. Cilj DateCoin projekta je izraditi jedinstvenu inteligentnu uslugu koja vam omogućuje da brzo i uspješno susretnete idealnog partnera.

Koje probleme DataCoin rješava?

Trenutne online dating aplikacije su u većini slučajeva neefikasne u pronalasku partnera – korisnici su uglavnom suočeni s obiljem profila slabe kvalitete ili čak lažnim profilima, nekorisnim filterima, skrivenim troškovima itd. DateCoin će nuditi korisnicima visokokvalitetne prijedloge partnera bazirane na tehnologiji prepoznavanja lica kao i morfološkom i semantičkom analizom razgovora. Automatska provjera korisnika će garantirati prisutnost pravih osoba i autentičnost njihovih fotografija. A projekt će zahtijevati plaćanja samo za određene opcije bez skrivenih troškova.

Zašto radimo ICO?

Cilj ovoga projekta nije napraviti još jednu dating aplikaciju, nego promijeniti osnovne temelje dating aplikacija. Lansiranje DateCoin ICO-a i prodaja njihovih tokena će omogućiti kompaniji da razvije projekt efikasno te da pokrije financijske troškove razvoja i promocije proizvoda na internacionalnom tržištu. Holderi njihovih DTC tokena će imati privilegirane uvjete korištenja usluge.

Zašto su DTC tokeni bitni?

Investitorima koji će posjedovati DTC tokene će biti na raspolaganju specijalne privilegije kako bi mogli uistinu pronaći partnera svog života. Token će biti korišten za kupovinu usluga unutar aplikacije, jedinstvene poklone, prilagođene obavijesti itd. Tokeni će se također moći prodati na nekom drugom tržištu korisnicima koji će htjeti imati specijalne privilegije.

Buy back tokena

Token DTC će biti izrazito likvidno sredstvo, a kompanija najavljuje da će svaki mjesec 20% svojih prihoda koristiti kako bi otkupili dio tokena s tržišta. Tako bi se smanjio broj tokena koji cirkulira na tržištu, a samim time bi se prirodno njegova cijena povećavala.

Kada će biti moguće kupiti tokene?

PRE-ICO odnosno prva faza javne prodaje tokena će započeti 29.11.2017. DTC token je ETC20 token baziran na Ethereum blockchainu, a cijena će biti 0.00025ETH za jedan DTC token.

Javna prodaja tokena će biti dostupna u Ožujku 2018-te godine. Minimalan iznos potreban da bi kompanija nastavila s projektom iznosi 3.5 milijuna eura. U slučaju da kompanija ne uspije prikupiti potrebna sredstva, sva sredstva prikupljena do tada će se vratiti investitorima.

Zašto je ovakva aplikacija potrebna?

Duboka analiza dating tržišta je pokazala da korisnici preferiraju spojeve u realnom svijetu do kojih su došli uz pomoć online usluga. Digitalizacija i razvoj tehnologije povećava interes za takvim načinom pronalaska partnera. Svaki dan korisnici postaju sve više izbirljivi i zato trebamo poboljšati način na koji online dating usluge funkcioniraju i povećati kvalitetu koja se može naći na njima.

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu, te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici datecoin.io i pročitajte njihov whitepaper.
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X