DreamTeam ti omogućuje da kreneš sa svojom eSport karijerom

0

Još od početka ljudske vrste, živimo u okruženju koje se međusobno natječe. Uvijek se radi o tome tko će biti brži, jači, bolji. A danas, s porastom eSport tržišta, svi žele biti #1 u nekoj igri.

Zamislite kada bi 1.4 milijarde igrača igrali samo igre koje su u top 10, a 8 od 10 njih su igre koje se igraju u timovima kao što su Counter-Strike, League of Legends, Dota2, Overwatch itd… A sve se igraju u timovima 5×5 ili 6×6. Lako se zabavljati i igrati bez tima, ali postalo je stvarno teško oformiti i istrenirati tim da bi krenuli sa eSport karijerom.

Što ako bi postojala platforma gdje bi mogli pronaći druge igraće koji imaju isti san kao i vi? Što ako bi mogli prikupiti tim, krenuti trenirati i započeti sa svojom eSport karijerom? I to sve bez operativnih i management troškova. Znamo da zvuči nerealno, ali to je nešto što želi 250M igrača diljem svijeta. Žele oformiti i izgraditi svoj eSport tim, s kojim će igrati, trenirati i možda uspjeti u ovom eSport tržišnom natjecanju.

Dolaskom blockchaina i pametnih ugovora, sada je moguće napraviti nešto takvo. Više nije nerealno sanjati takvu platformu, a DreamTeam upravo gradi jednu takvu. DreamTeam je iskoristio prednosti koje blockchain nudi, te rade na platformi koja će služiti za pronalazak i izgradnju eSport tima od nule.

Prvi platforma za management eSport tima

DreamTeam je prva kompletna platforma koja će nuditi sve potrebno za upravljanje eSport timom. Preko nje će biti najlakše pronaći druge igrače koji sanjaju o eSport karijeri. Osim pronalaska članova tima, ova platforma će nuditi puno više. Preko nje će se moći trenirati timovi, analizirati njegove performanse pa čak i pratiti druge igraće kako bi ih mogli regrutati.

Naravno, ne bi platforma bila kompletna da ne omogućuje neki način monetizacije, pa će tako DreamTeam omogućiti medijima i ostalim kompanijama sponzoriranje. A igraći će moći ovisno o rezultatu dobiti novčanu naknadu koja bi služila kao plaća za njihov trud. Najavljuju da će biti moguće čak i raditi transfere igrača iz jednog tima u drugi, a svi znamo da to košta, te bi to bio još jedan način zarade za igrače i timove.

Započnite sa svojom eSport karijerom

Kao što smo napisali, DreamTeam je platforma budućnosti, i omogućiti će svima da izgrade tim, natječu se na plaćenim natjecanjima, zarađuju od sponzora te na kraju krajeva zarade za svoje mjesečne plaće.

Trenutno rade s dva velika naslova, a to su Counter-Strike, te League of Legends, dok u bliskoj budućnosti planiraju dodati Quake champions, Playerunknown’s Battlegrounds, HearthStone, Overwatch, World of Tanks, Smite, Heroes of the storm, Minecraft te World of Warcraft.

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici token.dreamteam.gg pročitajte njihov whitepaper.
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X