Druga Shift Money konferencija stiže u Zagreb

0

Svjetski FinTech stručnjaci dolaze na drugo izdanje konferencije Shift Money koja će se održati 18. i 19. studenog 2019.-te godine u zagrebačkoj Laubi.

Na ovoj konferenciji velika pozornost pridaje se budućnosti novca, što podrazumijeva sve promjene i trendove u industriji u kojoj su donedavno glavnu riječ vodile banke i druge klasične financijske institucije.

Kada govorimo o novcu u posljednje vrijeme sve se češće na tržištu događa da glavnu riječ vode telekomi, FinTech tvrtke i startupi, koji nude inovativne proizvode i usluge koji klijenta često stavljaju u povlašteni položaj i omogućuju mu jednostavnije i povoljnije iskustvo kupovine, vršenja transakcije, promjene valuta i sličnih radnji.

Banke odavno shvaćaju ozbiljnost i prijetnju iznad navedenih konkurenta svojem poslovanju pa ujedno i pokušavaju održati korak u takvom okruženju. Na izazove koji najčešće dolaze u obliku mobilnih i web aplikacija odgovaraju samostalno, suradnjom s postojećim ili pokretanjem vlastitih startupova.

Kakva budućnost čeka tržište kriptovaluta?

Jedno vrlo zanimljivo pitanje u ovoj priči jest kakvu će ulogu s vremenom imati tržište kriptovaluta? Ovdje se može postaviti mnogo pitanja, ali sve se vrti oko toga hoće li kriptovalute ikada postati relevantno sredstvo plaćanja i time značajnije konkurirati klasičnim fiat valutama poput kuna i eura? To su samo neka od pitanja na koja će se odgovoriti svjetski FinTech stručnjaci na ovoj konferenciji.

Raznolika predavanja i panelice na Shift Money konferenciji

Na Shift Money konferenciji očekuje se više od 1000 FinTech profesionalaca koji će kroz dva dana moći pratiti predavanja i panel rasprave o aktualnostima iz FinTech svijeta.

Na raspolaganju stoji i posjet sajamskom dijelu na kojem će se predstaviti 50-tak FinTech startupa, tvrtki, banaka i drugih igrača iz tog područja. Među predavačima i izlagačima očekuju se predstavnici svjetski poznatih brendova kao što su TranswerWise, Revolut i JP Morgan.

„Nakon apsolutnog uspjeha prošlogodišnje Shift Money konferencije i godinu dana priprema za ovogodišnju, uvjeren sam kako posjetitelje čeka jedna od najboljih FinTech događanja uopće. Ne čudi me da je interes govornika i partnera nadmašio naša očekivanja, jer FinTech danas zauzima sve važniju poziciju u društvu i industriji. Vjerujem da će se Shift Money još dugo održavati u Zagrebu“ – rekao je direktor konferencije Ivan Burazin.

Predstavite svoje ideje na Startup natjecanju

U sklopu konferencije i ove godine održat će se Shift Fintech Challenge – startup natjecanje koje će sudionicima omogućiti da predstave svoje projekte i izgrade svoju poslovnu mrežu, s naglaskom na potencijalne mentore i investitore koji im mogu pomoći da realiziraju svoje ideje.

Na ovogodišnjoj konferenciji sudjelovat će predstavnici najpoznatijih fondova kao što su Techstars, 500startups, Plug and Play i drugi.

Early Bird Tickets

Svi zainteresirani za sudjelovanje do 15. listopada kotizaciju za konferenciju mogu nabaviti po Early Bird cijeni. Kako bi se to i očekivalo od FinTech konferencije, moguće ju je platiti na različite načine, pa tako i kriptovalutama.

Više informacija o cijelom događaju možete pronaći na službenim stranicama eventa, ili im se javite direktno na email shift@shiftconf.co

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X