Dvodnevna konferencija FTOB u San Franciscu

0

Najavljujemo vam Blockchain konferenciju pod nazivom FTOB koja će se održati 27. i 28. studenog u San Franciscu. Na ovome događaju okupit će se preko 1500 uzvanika, a ispred njih će stati 80+ spikera koja su lideri fintech tehnologije i vrlo aktivni na blockchain sceni.

Puni naziv konferencije jest FinTech on the Block (FTOB ), a cijela konferencija održava se u dva dana.

Govornici su vodeći blockchain igrači na tržištu, a istaknut ćemo neke od njih.

  • Sam Cassatt glavni izvršni direktor iz ConsenSys-a
  • Jeff Thomas potpredsjednik Nasdaq-a
  • Tim Draper osnivač Draper udruženja
  • Kaushalya Somasundaram voditeljica fintech partnerstva iz HSBC-a

Kompletnu listu svih govornika možete pronaći na sljedećem linku.

Mjesto održavanja ove dvodnevne konferencije jest San Francisco u zgradi Hibernia Bank.

Osim mnoštvo predavanja, održat će se i panel diskusije, radionice (eng.workshops), umrežavanje i na kraju VIP party. Posebna pozornost obratit će se i posljednjim novitetima iz svijeta developmenta koji direktno utječu na razvoj ove tehnologije.

Cilj konferencije jest dobiti osvrt od venture kapitalista, vodećih fintech startupova i top 10 banaka u kojem će se dotaknuti teme o budućnosti novca, prihvaćanju blockchaina u financijama, zaštiti podataka na internetu, regulacijama fintech i blockchain industrije te spajanje trendova koji “koče” dosadašnji tradicionalni bankovni sustav i cijelu financijsku tehnologiju.

Organizatori

Iza ovog događaja krije se ime TokenExpo koji su organizatori brojnih konferencija diljem svijeta i to čak u više od 70-ak zemalja. Iako su im teme konferencija raznolike uvijek održavaju svoj standard u kojem garantiraju više od 1000 uzvanika.

Ulaznice

Cijene ulaznica kategorizirane su prema tome što sve dobivate u njoj, tako su cijene za posjetitelje od 299$, a usporedno time što dobivate cijene rastu i do 2999$. Za vas kao naše čitatelje osigurali smo promokod Crobitcoin15 s kojim ostvarujete 15% popusta na cijene.

Više informacija možete pronaći na linku službenih stranicama događaja.

Ili ih kontaktirajte na email media@tokenexpo.io

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X