e-Chat – prva decentralizirana messenger aplikacija

2

E-Chat, startup iz Hong Konga razvija decentralizirani multifunkcionalni e-Chat messenger, a prva runda javne prodaje tokena je u tijeku.

Ovo nije jedan od onih projekata koji nemaju ništa više osim ideje, e-Chat je aplikacija koja već radi, a potencijal njihovog tržišta je veći od 3 milijarde ljudi! Trenutno na tržištu postoji već hrpa messenger aplikacija, ali e-Chat ima nekoliko prednosti što ovu aplikaciju drži jedinstvenu i drugačiju od ostalih.

Glavne prednosti e-Chat aplikacije spram ostalih aplikacija za dopisivanje:

  • decentralizirani sustav zaštite osobnih podataka
  • integrirani novčanik za kriptovalute
  • potpuno novo iskustvo interakcije sa sadržajem

Zašto je decentralizacija bitna?

U trenutnim aplikacijama za dopisivanje ako neko državno tijelo zatraži podatke o nekom razgovoru, firme odlučuje hoće li te podatke objaviti ili ne. Čak i ako kompanija odluči ne otkriti osobne podatke korisnika, državno tijelo uvijek može nasilnim ili pravnim putem dobiti ono što žele.

Decentralizacija je rješenje za gore navedeni problem. Prema riječima njihovog developera, e-Chat nudi jedinstvenu zaštitu podataka o korisnicima. Da bi takvu zaštitu implementirali koristili su različite tehnologije kao što su IPFS, P2P ali i blockchain.

Integrirani novčanik za kripto valute

Samo godine je tržište kripto valute naraslo s 12 milijardi na gotovo 300 milijardi dolara, dok je tržište mobilnog plaćanja vrijedno 780 milijardi dollara što nam pokazuje relevantnost ovakve integracije s modernim aplikacijama za dopisivanje. e-Chat će ti omogućiti da pošalješ instantne transakcije svojim prijateljima, platiš za online ili offline usluge preko aplikacije, te da jednostavno možeš koristiti sredstva za in-app naplate.

Interakcije sa sadržajem

Novčanik za kripto valute integriran u aplikaciju za dopisivanje omogućuje novi način interakcije sa sadržajem. Prilika da pojedinac može primiti neka sredstva naplate od osoba s kojima se dopisuje, blogeri ne trebaju više raditi sponzorirani sadržaj.

TIm koji stoji iza ove aplikacije tvrdi da će u 6 mjeseci aplikacije dostići 1 000 000 preuzimanja, te da očekuju 100 000 000 poslanih poruka na dnevnoj bazi. Ako tim uspije u svojoj namjeri to bi trebalo drastično utjecati na povećanje cijene njihovog ECHT tokena.

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici ico.echat.io i pročitajte njihov whitepaper.
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

2 Comments

  1. Pingback: Bounty Portals BountyPortals, ICO Opinions And Bounties Informations - Steve's Famous P-NutsSteve's Famous P-Nuts

  2. Pingback: LA Releases Checklist Of Authorized Marijuana Dispensaries - Steve's Famous P-NutsSteve's Famous P-Nuts

Leave A Reply

X