Eligma zatvorila presale fazu s 14 550 ETH

0

Slovenski projekt Eligma, koji obećava kupnju jednim klikom, dostigao je soft cap prikupivši 14 550 ETH, zaključavajući ETH na 800$.

Eligma je nastala kao odgovor na probleme s kojima se tržište susreće u tradicionalnoj maloprodaji, a posebno u e- trgovini. Ovaj projekt promijenit će način na koji korisnici otkrivaju, kupuju, prate i prodaju artikle na mreži, a sve to korištenjem umjetne inteligencije (AI) u kombinaciji s blockchain tehnologijom.

Vjerujemo da će umjetna inteligencija i blockchain tehnologija donijeti puno kvalitetnih projekta u budućnosti, a vrlo smo uzbuđeni zbog toga jer mi možemo koristiti svu ovu tehnologiju razvijajući Eligmu. Sretan sam što postajemo pioniri blockchain tehnologije i što ga imamo prilike koristiti, stoga vjerujem da razvoj našeg projekta ima dobro postavljene ciljeve i uvjeren sam u našu uspješnu budućnost. Želi bih se samo još i zahvaliti kripto zajednici koja je prepoznala naš rad i doprinijela postizanju softcapa. Dejan Roljič, osnivač Eligme

Cilj Eligme jest stvoriti jedinstveni račun za kupovinu što bi značilo da će korisnici imati otvoren samo jedan račun kojim bi mogli obavljati shopping, a gateway će omogućiti korisnicima plaćanje u kriptovalutama, bez obzira na to dali će te trgovine podržati kriptovalute.

Hrabrost iskusnog tima koji stoji iza cijelog projekta potvrđuje i potez menadžmenta koji je zbog visoke volatilonsti kriptovaluta, odlučio zaključati cijenu Ethereuma na 800$ za sve faze financiranja, preuzimajući ovom odlukom ne sebe ogroman rizik, ali ujedno i dokazuju koliko vjeruju u projekt.

Beta verzija projekta

Tim već prezentira svoju beta verziju projekta koju žele provesti s riječi u djela u shopping centru BTC City koji spaja preko 500 trgovina i zbog svoje veličine poznat je u cijeloj Europi.

Eligma će upravo ovdje i testirati svoj sustav naplate kriptvolutama, nazvog Elipay prije nego što plasiraju gotov proizvod na globalnu razinu.

Crowdsale počinje za 3 dana

Kao što smo već rekli u presale fazi projekt je prikupio 14 500 ETH te je vrijednost ETH zaključana na 800$ incijativom menadžmenta.

Sljedeća faza u koju se možete uključiti i vi, kreće 17. travnja i trajat će do 8. svibnja 2018-te.

Soft cap projekta postavljen je na vrijednost od $3 miilijuna, dok je hard cap $24 miljuna

Ako želite saznati više umjetnoj inteligenciji upogonjenoj na blockchain platformi koja će transformirati način na koji kupujemo online, posjetite službene stranice projekta www.eligma.io, dok se za marketing upite možete javiti Sari Drašković na email media@eligma.com.

Ili potražite napredak projekta na društvenim kanalima:

Telegramhttps://t.me/eligma

Facebookhttps://www.facebook.com/eligmacom

Twitterhttps://twitter.com/eligmacom

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/eligma/

Eligma Blogwww.medium.com/eligma-blog

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X