Fire Lotto u punom zamahu sa preko 5500 investitora

0

Nakon što je Fire Lotto uspješno završio presale fazu i prodao 7 000 000 svojih tokena (FLOT), bliži se i završetak ICO faze.

Fire Lotto se pojavio na tržištu sa svojim inovativnim projektom, gdje rade prvu međunarodnu lutriju na blockchainu.

Njihova vizija je jasna, žele stvoriti lutriju gdje je sve transparento i vidljivo te ne postoji mogućnost manipulacije podacima, ujedno i varanja igrača jer svi mogu vidjeti ponašanje algoritma i biti sigurni da je pobjednik izvučen slučajno i nemoguće je namjestiti pobjednika.

Fire Lotto na kripo tržištu pojavio se s jednom bitnom razlikom od ostalih projekta, a to je: oni su već imali gotov razvijen proizvod što mnoga poduzeća u ICO fazama nemaju.

80% ICO projekta iza sebe nema prototip proizvoda, dok Fire Lotto već ima gotov proizvod koji je pokrenut.  Firelotto tim

Njihova platforma bazirana je na Ethereumu, a do sada su prikupili gotovo 5000 ETH za svoj projekt.

Uz to su dosada prikupili 116 Bitcoina i gotovo $220 000, što u totalu u trenutku pisanja članka donosi ukupno prikupljena sredstva od preko 3 milijuna dolara

Iskustvo tima koji stoji iza ovog projekta očituje se kroz njihova dugogodišnja iskustva u raznim projektima od online kockanja do blockchain industrije, a do sada su sudjelovali na mnogobrojnim konferencijama diljem svijeta gdje su predstavljali projekt Fire Lotto.

Ovih dana predstavit će se u Ukrajini na konferenciji Blockchain Startup Battles.

Ostala još samo 3 dana ICO-a

Pre ICO faza krenula je 15. siječnja i završila 15. veljače 2018.-te, a u ovoj fazi projekt ne samo da je  dostigao svoj soft cap već su prikupili dvostruko više sredstva nego što je bilo planirano.

ICO faza krenula je 15. ožujka, a završava 15. travanja, stoga je ostalo još uistinu malo vremena da se uključite u ovaj projekt.

Trenutna cijena jednog FireLotto Token (FLOT) jest 0,90$, a u prodaji se nalazi 100 milijuna njihovih tokena.

Više informacija o projektu potražite na njihovim službenim web stranicama https://firelotto.io/.

“Fire

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X