IPCHAIN uvodi revoluciju u zaštiti intelektualnog vlasništva

0

IPCHAIN ima za cilj revolucionarizirat zaštitu intelektualnog vlasništva (IP) iskorištavanjem prednosti decentralizirane blockchain tehnologije s kojom će efektivno štititi interese korisnika.

Činjenica da je ovaj projekt dobio podršku od vodećih institucija i kompanija na tržištu intelektualnog vlasništva potvrđuje kvalitetu i težinu ovoga projekta. Podršku imaju od firma kao što su Dennemeyer Group (najveća IP pravna firma na svijetu), WIPO Green (sestrinska kompanija od WIPO organizacije, World Intellectual Property Organization), te uz njih imaju podršku i od vodećih sveučilišta i istraživačkih organizacija.

Validni use case primjene blockchain tehnologije

Ogroman potencijal integracije blockchain tehnologije u upravljanje intelektualnim vlasništvom je nedavno bio istaknut u članku objavljenom u službenom magazinu WIPOa. U članku se naglasilo kako će ovakva integracija drastično poboljšati suvremenu zaštitu kreativaca, umjetnika, izumitelja i kompanija. IPCHAIN projekt štiti interese svih tih strana i uspostavlja izrazito jasno, najbrže, najlakše, najsigurnije i nedvojbeno intelektualno vlasništvo među autorima, izumima, izvornom književnosti, umjetničkim te znanstvenim radovima.

Arhitektura platforme pruža korisnicima alate za sigurno dijeljenje informacija o intelektualnom vlasništvu, prenoseći dokumentaciju o vlasništvu na blockchain. Time se nudi siguran marketplace za transfer vlasništva i ugovaranja njegovog prijenosa. IPCHAIN je dizajniran kako bi omogućio sigurno pohranjivanje i razmjenu povjerljivih informacija. Iz tog razloga se platforma fokusirano bavi potrebama akademskih, privatnih i korporativnih inovatora. Upotreba IPCHAIN baze podataka, koja će biti objavljena krajem 2018, zahtijevat će korištenje IPCHAIN tokena, a ti tokeni će biti službeno dostupni u javnoj prodaji tokena gdje pre-sale započinje već 24. ožujka 2018.

Tim koji stoji iza IPCHAINa se sastoji od vrhunskih stručnjaka u području blockchaina, ali i vrhunskih stručnjaka u industriji intelektualnog vlasništva, te će zajedničkim snagama pokušati poboljšati ovu industriju i napokon uvesti efektivniju zaštitu autorskih radova.

Ako vas interesira više informacija o IPCHAIN projektu koji pokušava uvesti blockchain tehnologiju u industriju koju time stvarno može poboljšati, posjetite njihovu službenu web stranicu i saznajte više informacija na www.ipchaindatabase.com
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X