Isplatite do $500 povratnih naknada tijekom kolovoza na SimpleFX platformi i trgujte uz 20% nižu proviziju!

0

Kolovoz će biti najbolji mjesec za trgovanje kriptovalutama, dionicama i ostalom robom. Toliko toga se događa na tržištu i dok su s jedne strane tržišta na ruba trendovskih promjena, jednostavno ne možete propustiti priliku za profitabilno trgovanje. Vrijeme je da se volumen trgovanja pokrene poručuju iz SimpleFX.

Platforma SimpleFX nudi izuzetno niske i povoljne naknade za sve transakcije koje će se dogoditi upravo u kolovozu stoga iskoristite što vam se nudi i zajedno učinimo pomak na kripto tržištu.

Bitcoin kao i ostale kriptovalute ponovno su rastu. Zlato također povećava svoju vrijednost, a čak i srebro pokazuje naznake proboju. Istovremeno, tržište dionica možda se približava svojoj prekretnici jer sve više znakova ukazuje na usporavanje rasta vrijednosti i recesiju. Investicijske banke ovakve prognoze za dionice drže na minimumu i objavljeno je vrlo malo makroekonomskih podataka koji pokazuju realnu sliku tržišta. 

S druge strane to također nagovještava i vrlo zanimljiva vremena za cijene sirove nafte čija volatilnost cijena između ostalog ovisi i o budućnosti globalnog gospodarskog rasta gdje će nesigurnost dovesti do uzburkanosti tržišta kao što su primjerice političke napetosti i neizvjesnost na Bliskom istoku stvorile pritisak na stanje buduće opskrbe.

Za CFD trgovce ovo će stvoriti sjajnu priliku za ostvarivanje profita osobito u vrijeme godišnjih kada nema previše drugog posla i možemo se tome posvetiti. Možete uzeti svoje smartphone u ruke i trgovati čak i dok ste na plaži s najboljom dostupnom aplikacijom.

Iako je teško predvidjeti trendove kretanja cijena u kolovozu, jedno je sigurno – vrijeme biste trebali provesti u prekrasnom opuštajućem mjestu uz dobro trgovanje. Također u tome možete koristiti SimpleFX WebTrader – najbolju aplikaciju za trgovanje putem mobilnih uređaja.

Najbolja aplikacija za trgovanje u 2019

SimpleFX WebTrader osvojio je nagradu za najbolju aplikaciju za trgovanje tijekom održavanja Finance World Expo Summit-a u Švicarskoj. Tom prigodom stručnjaci su ocijenili i nagradili aplikaciju za izvrsni UX na mobilnom uređaju, izuzetnu brzinu i pouzdanost. Uz to istaknuta je i zajednica trgovca (više od 200 000 korisnika) koji koriste ovu aplikaciju  i kojima SimpleFX pruža izvrsne značajke u društvu trgovaca.

Kolovoz će biti vrući mjesec trgovanja u ovoj godini, a kako bi se još više korisnika uključilo u ovu goruću platformu, SimpleFX će kroz kolovoz ponuditi 20% nižu proviziju (o kojima više možete pročitati u njihovim uvjetima poslovanja), a sav ušteđeni novac dobit ćete natrag transfernom isplatom na vaš račun. 

Posjetite SimpleFX i registrirajte se te krenite u korištenje ove platforme tijekom kolovoza dok vladaju ove pogodnosti. Provjerite dal već imate aktivan račun na ovoj platformi, a ako nemate znate što vam je činiti.

Proširite vijest o ovoj platformi sa svojim prijateljima i kripto zajednicom te zajedno iskoristite promociju isplate tijekom kolovoza.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X