Isplatite do $500 povratnih naknada tijekom kolovoza na SimpleFX platformi i trgujte uz 20% nižu proviziju!

0

Kolovoz će biti najbolji mjesec za trgovanje kriptovalutama, dionicama i ostalom robom. Toliko toga se događa na tržištu i dok su s jedne strane tržišta na ruba trendovskih promjena, jednostavno ne možete propustiti priliku za profitabilno trgovanje. Vrijeme je da se volumen trgovanja pokrene poručuju iz SimpleFX.

Platforma SimpleFX nudi izuzetno niske i povoljne naknade za sve transakcije koje će se dogoditi upravo u kolovozu stoga iskoristite što vam se nudi i zajedno učinimo pomak na kripto tržištu.

Bitcoin kao i ostale kriptovalute ponovno su rastu. Zlato također povećava svoju vrijednost, a čak i srebro pokazuje naznake proboju. Istovremeno, tržište dionica možda se približava svojoj prekretnici jer sve više znakova ukazuje na usporavanje rasta vrijednosti i recesiju. Investicijske banke ovakve prognoze za dionice drže na minimumu i objavljeno je vrlo malo makroekonomskih podataka koji pokazuju realnu sliku tržišta. 

S druge strane to također nagovještava i vrlo zanimljiva vremena za cijene sirove nafte čija volatilnost cijena između ostalog ovisi i o budućnosti globalnog gospodarskog rasta gdje će nesigurnost dovesti do uzburkanosti tržišta kao što su primjerice političke napetosti i neizvjesnost na Bliskom istoku stvorile pritisak na stanje buduće opskrbe.

Za CFD trgovce ovo će stvoriti sjajnu priliku za ostvarivanje profita osobito u vrijeme godišnjih kada nema previše drugog posla i možemo se tome posvetiti. Možete uzeti svoje smartphone u ruke i trgovati čak i dok ste na plaži s najboljom dostupnom aplikacijom.

Iako je teško predvidjeti trendove kretanja cijena u kolovozu, jedno je sigurno – vrijeme biste trebali provesti u prekrasnom opuštajućem mjestu uz dobro trgovanje. Također u tome možete koristiti SimpleFX WebTrader – najbolju aplikaciju za trgovanje putem mobilnih uređaja.

Najbolja aplikacija za trgovanje u 2019

SimpleFX WebTrader osvojio je nagradu za najbolju aplikaciju za trgovanje tijekom održavanja Finance World Expo Summit-a u Švicarskoj. Tom prigodom stručnjaci su ocijenili i nagradili aplikaciju za izvrsni UX na mobilnom uređaju, izuzetnu brzinu i pouzdanost. Uz to istaknuta je i zajednica trgovca (više od 200 000 korisnika) koji koriste ovu aplikaciju  i kojima SimpleFX pruža izvrsne značajke u društvu trgovaca.

Kolovoz će biti vrući mjesec trgovanja u ovoj godini, a kako bi se još više korisnika uključilo u ovu goruću platformu, SimpleFX će kroz kolovoz ponuditi 20% nižu proviziju (o kojima više možete pročitati u njihovim uvjetima poslovanja), a sav ušteđeni novac dobit ćete natrag transfernom isplatom na vaš račun. 

Posjetite SimpleFX i registrirajte se te krenite u korištenje ove platforme tijekom kolovoza dok vladaju ove pogodnosti. Provjerite dal već imate aktivan račun na ovoj platformi, a ako nemate znate što vam je činiti.

Proširite vijest o ovoj platformi sa svojim prijateljima i kripto zajednicom te zajedno iskoristite promociju isplate tijekom kolovoza.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Marina Zubić

Student of Economy interested in Blockchain and stock exchange. Analyzing crypto markets and cryptocurrency on a daily base and believe this is our future.

Leave A Reply

X