Kako se registrirati na DICE prodaju tokena?

0

DICE (Digital Certificates), je nova forma kriptovalute koja omogućuje svojim korisnicima da prikupe kapital preko univerzalne platforme za svoje projekte kroz crowdfounding mining model. S jedinstvenim svojstvima prisutnim u postojećim kriptovalutama, te fiat novcu, DICE nudi inovativan i jeftin način za prikupljanje seed investicije za bilo koji business.

DICE namjerava ući u živote običnih ljudi i ponuditi im alternativu za fiat novac. To je jedinstveni clusterski način koji omogućuje pravu decentralizaciju, a za razliku od tradicionalne blockchain tehnologije, gdje samo jedan ledger evidentira transakcije, DICE omogućuje ovu operativu preko nekoliko ledgera koji pripadaju individualnim operatorima koji mogu biti privatni ili javni. Takva nepovezana mreža operatora radi unutar jedinstvenog DICE ekosustava gdje je svaki operator okružen sa rudarima koji suportaju njegov projekt. DICEov model ne samo da pomaže businessima da prikupe sredstva potrebna za poslovanje već uz to pomaže i organizacijama kao što su škole ili bolnice dok to potiče kripto rudare da se uključe. Aplikacije DICE modela su slabo limitirane pa to nudi velike prilike individualcima i malim businessima da uspiju u prikupljanju sredstava kroz podršku od DICE mreže.

DICE Money ICO

DICE Money, je komercijalni entitet, koji je fokusiran na development i distribuciju krajnji proizvoda za krajnje korisnike dok istovremeno nudi rješenja zajednici kroz svoj DICE ekosustav. Svrha DICE Money ICOa je pozicioniranje DICEa korištenjem već postojeće blockchain tehnologije. Dodatna svrha prikupljanja sredstava je razvijanje platforme za prikupljanje sredstava te da se ekosustav nadogradi sa funkcionalnostima koje će pomoći članovima zajednice. Zbog ICOa, je kreiran odvojen ERC20 utility token pod nazivom DICET kojega će investitori i kripto entuzijasti moći kupiti te tako investirati u njega. Token će biti listan na partnerskim exchangeovima kao zaseban asset.

DICO ICO upravo traje

Sa ukupnim token supply od 100 000 000 DICETS, alokacije će izgledati prema strukturi navedenoj ispod:

Stakeholder Group

Token Allocation

DICE Money Core Team

15,000,000

Advisors and Extended Team

10,000,000

DMF Seed Fund

10,000,000

Referrals and Donations

5,000,000

Pre-ICO Sale

5,000,000

ICO

55,000,000

Total DICET Supply

100,000,000

 

DICE ICO je trenutno u trećoj fazi, ta faza će trajati dok ne istekne predloženo vrijeme ili dok se ne prikupi hard cap od 20 000 ETH.

Kako se registrirati za DICE prodaju tokena?

Korak #1

Da bi se registrirali i sudjelovali u DICE ICOu, trebate posjetiti https://dice.money/ te kliknuti na ‘Register for ICO Sale’, tada će vas to odvesti na registracijsku formu.

Korak #2

Bit će te preusmjereni na Login page, te ako ste već napravili registraciju sada se možete prijaviti sa svojim korisničkim podacima. Ako se još uvijek niste registrirali, možete iskoristiti profil na društvenoj mreži, te se preko njega registrirati. Imajte na umu da će vas forma pri registraciji tražiti vašu ETH adresu, pa neka vam bude pri ruci. Uz to, nemojte ostavljati lažne podatke, jer će ovi podaci koje ostavite biti korišteni za svu daljnju komunikaciju.

Korak #3

Nakon što ste se registrirali, trebat će te potvrditi svoj account tako da kliknete na link koji ste dobili u aktivacijskom emailu. Imajte na umu, da tek nakon što ste aktivirali svoj account možete koristiti pristupne podatke za login.

Korak #4

Kliknite na ‘Go To Login’ te unesite svoje pristupne podatke ili se prijavite preko svog profila na nekoj od društvenoj mreži. Nakon toga će te vidjeti ‘Buy T’ DICE stranicu, gdje će te trebati popuniti svoju KYC formu (nije nužno), —–> Click on Get Address for Payment —-> Enter the hash payment code —-> zatim pritisnite ‘Confirm’.

Nakon što ste napravili sve korake, time ste uspješno investirali u DICE platformu, a email potvrde će vam biti poslan na email koji ste ostavili pri registraciji. Vaša transakcija bude pohranjena na DICE platformi, a vaši DICET tokeni će biti automatski prebačeni na vaš novčanik nakon što završio ICO.

Ovaj članak služi da vam pomogne pri sudjelovanju u DICE ICOu, no ako bi htjeli saznati više informacija o platformi, pročitajte DICE whitepaper, te posjetite njihove službene web stranice.

Media Contact:
Name:   Dilip Chandar
Email:    contact@dice.money

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X