Keynote govornik Shift konferencije dolazi iz firme “teške” 1,2 milijarde dolara

0

Rob Frohwein, suosnivač i CEO tvrtke Kabbage keynote je govornik ovogodišnje Shift Money konferencije koja će se održati u Zagrebu 18. i 19. studenog 2019. godine.

Kabbage je start-up osnovan prije desetak godina, a njegova vrijednost procijenjena je na 1.2 milijarde dolara pa se zbog toga i svrstavaju u kategoriju unicorna (startupi čija je vrijednost procijenjena na preko milijardu dolara).

Tvrtka se bavi automatiziranim davanjem pozajmica malim tvrtkama, a do danas su tako plasirali 6 milijuna dolara u preko 150.000 kompanija raštrkanih diljem svijeta.

Koja je tajna uspjeha Kabbage-a?

Ako se pita Roba Frohweina gdje se krije uspjeh njegove tvrtke Kabbagea, on odgovara izjavom: „taking small businesses seriously“ što u prijevodu znači shvaćanje malih poslova ozbiljno, a to i dokazuju brojke danih pozajmica malim tvrtkama.

Frohwein je jedan od vrlo uspješnih FinTech govornika, no na ovogodišnjoj Shift konferenciji doći će i mnogi drugi. Cijeli raspored sadržaja i predavanja možete potražiti na ovom linku, a između ostalih među predavačima će biti: 

# Mariane Gospodinove iz Binance Europe

# Alastair Thompson iz Transferwisea

# Meg Nakamura iz Apto Paymentsa

# Cyril Mathew iz Coinbasea

# Elena Lavezzi iz Revoluta

Na konferenciji će se također pronaći i predstavnici najpoznatijih fondova poput Techstars, 500startups, Plug and Play i Softbanka, koji na konferenciju dolaze kako bi se upoznali s perspektivnim startupima koji će se natjecati na Shift Money Startup Challengeu.

Uz izvrsne mentore i snažne investitore,  10 startupa – finalista na natjecanju može dobiti podršku presudnu za uspjeh, što dokazuju i ranija natjecanja na Shift Split i Shift Money konferencijama.

Ovogodišnja Shift Money konferencija očekuje i najavljuje dolazak više od 1000 FinTech profesionalaca koji će moći posjetiti i sajamski dio na kojem će se predstaviti 50-tak FinTech startupa, tvrtki, banaka i drugih igrača s tog područja.

Ivan Burazin, direktor konferencije podsjetio je i na humanitarni dio koji će se provesti kroz konferenciju:

„Shift Money poznat je i po svojim partyjima, a ove godine oni prvi party ima i humanitarnu komponentu. Osim što će pokriti troškove pića i grickalica, sponzor Kriptomat će udvostručiti iznos koji se sudionici prikupiti na partyju za inicijativu #EverybodyDeservesHelp.“ 

Informacije o kotizaciji pronađite na službenim stranicama, a trenutno su u tijeku Late Bird ulaznice kako je konferencija za svega nekoliko dana!

Više informacija o cijelom događaju možete pronaći na službenim stranicama eventa, ili im se javite direktno na email shift@shiftconf.co

🎁 U suradnji s organizatorima za čitatelje Hrvatskog Bitcoin portala osigurali smo dvije karte za ovogodišnju Shift Money konferenciju, koje ćemo podijeliti na našoj Facebook stranici pa nas pratite ovih dana.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X