Kombinacijom proširene stvarnosti i blockchaina uskoro će te moći posjedovati jednoroga

0

Nakon hrpe impresivnih projekata iz Singapura, sada dolazi još jedan. UnicornGo koji dovodi game industriju na novu razinu kombinacijom blockchain, virtualne stvarnosti i neural-kontroliranim sučeljem.

Blockchain tehnologija dramatično mijenja globalni financijski sektor i privlači pozornost sve većeg broja ljudi i kompanija. Nažalost, prosječna osoba ne razumije što su zapravo kriptovalute i zašto su one bitne. Kao rezultat, ljude je sve manje briga za blockchain tehnologiju koja stoji u pozadini kriptovaluta, a to utječe na budućnost ove izvanredne tehnologije.

UnicornGO na vrlo interesantan način želi blockchain tehnologiju približiti prosječnom čovjeku preko gamifikacije. Zato kreiraju igru u kojoj će iskoristiti tehnologiju proširene stvarnosti razvijenu od IZETEXa, a kasnije (u zadnjoj fazi) žele doći čak do razine gdje sa snagom svoga uma možemo kontrolirati igru. Unutar UnicornGo svijeta će svaka imovina biti dio unutrašnjeg ekosustava, tako će se moći kupovati in-game stvari pomoću kriptovaluta.

Kakva je to igra UnicornGO?

Ovoga puta ne pričamo o mačkicama, već o jednorozima. UnicornGo predstavlja tržište gdje svatko može kupiti svoga jednoroga, a zatim ga može prodati ili ih uzgajati kako bi dobili svog jednoroga s boljim genima. Osim toga, svog prvog jednoroga možete dobiti čak i besplatno. Svaki jednorog će imati svoju nominalnu vrijednost za koju ga se može prodati, te vrijednost koja je izračunata na temelju nekih parametara. Neki od tih parametara su broj lajkova, komentara te tržišne aktivnosti nekog od jednoroga, odnosno, cijena se izračunava prema tome koliko zajednica voli tog jednoroga.

Popularnost jednoroga se povećava s vremenom, a samim time je cilj da se jednorozi skupljaju u nekom portfoliju te prodaju kada njihova cijena poraste.

Ova igra nije samo marketplace, to je samo jedna od mogućnosti igre. Osim jednoroga, korisnici će moći posjedovati zemljišta pa čak i slatkiše, te odjeću za njih. Ukratko, moći će kupovati kuće, zemljišta, hranu i sve ostalo što je potrebno da posjedujete svog jednoroga. Čak će postojati i magična stabla koja će kao plodove davati bombone s kojima će te moći hraniti svoje jednoroge, ali i za uzgajanje novih stabala.

Igra će imati realnu genetiku, geolokacije, proširenu stvarnost, ekonomski sustav igre te ono što svi jedva čekaju borbe. To znači da će te se moći boriti sa svojim jednorozima, a s bombonima će ti ih liječiti nakon borbi. Tim koji stoji iza igre izjavljuje da im je glavni cilj da stvore potpuno decentraliziranu igru u kojoj će programeri imati jako nisku kontrolu i koja će u suštini biti kontrolirana od strane zajednice.
Ako želite saznati više o ovom projektu i nabaviti svog prvog jednoroga, posjetite njihove službene stranice na https://unicorngo.io/

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X