KPMG i njegov Metaverse Collaboration Hub

0

Mnoge su tvrtke spremne uložiti novac u nove tehnologije, a KPMG nije iznimka. Tvrtka je otvorila svoj prvi metaverse hub kako bi pomogla svojim zaposlenicima, kao i klijentima, u potrazi za prilikama za rast u digitalnoj eri.

Tvrtka ulazi u metaverzum s novim hubom za suradnju koje će povezivati ​​zaposlenike, klijente i druge s Web3-em. KPMG ove godine kolektivno ulaže 30 milijuna dolara u Web3, s metaverse hubom kao “predvodnikom”.

Središte metaverse huba tvrtke bit će usmjereno na obrazovanje, suradnju, obuku, događaje, kao i radionice s Cliffom Justiceom. On je glavni u KPMG-ovom timu za inovacije i rješenja za poduzeća koji tvrtka namjerava proširiti zapošljavanjem dodatnog ljudstva. 

Dugoročni cilj KPMG-a je ispitati druge potencijalne slučajeve upotrebe metaverzuma kao što su zdravstvena skrb, maloprodaja, financijske usluge itd.

Što je još važnije, tvrtke će nastaviti istraživati ​​mogućnosti u kripto i Web 3.0 prostoru, zajednički stvarati nove alate itd.

Pandemija Covid-19 potaknula je interes ljudi za metaverzum. Nije iznenađujuće da se povećala želja za metodama koje bi internet učinile realističnijim kako sve više pojedinaca radi online.

Želite li saznati više o NFT-evima? Možete čitati o Lazy Lions NFT kolekciji.

KPMG i JPMorgan

Osim KPMG-a, i druge svjetski poznate kompanije i banke shvaćaju važnost metaverzuma.

Prije nekoliko mjeseci JPMorgan je otvorio virtualni ured u Decentralandu koji se temelji na blockchainu. Najveća banka u Sjedinjenim Državama otvorila je virtualni ured nakon što je ovaj sektor označila kao priliku vrijednu 1 bilijun dolara.

Onyx Lounge je dobio ime po internom sustavu plaćanja blockchain banke. Predstavljen je zajedno s izvješćem banke u kojem se detaljno navode vrste poslovnih prilika koje tvrtke mogu očekivati ​​u metaverzumu.

Prema izvješću, “Metaverse će se vjerojatno infiltrirati u svaki sektor na neki način u nadolazećim godinama”, a također naglašava da se 54 milijarde dolara već troši na virtualnu robu svake godine – dvostruko više od iznosa na kupnju glazbe.

Štoviše, izvješće navodi da se prosječna cijena virtualnog zemljišta udvostručila sa 6000 USD na 12 000 USD između lipnja i prosinca prošle godine.

Banka je također identificirala navalu pojedinačnih kreatora koji koriste Web3 kako bi unovčili svoj rad na nove načine kao pokretačku snagu novog gospodarstva koje se stvara u metaverzumu.

Sve veće prihvaćanje metaverzuma također je potaknuto interesom poznatih robnih marki, prema JPMorganu. Prošle godine Nike je najavio akviziciju virtualne marke tenisica i kolekcionarskih predmeta RTFKT.

Njegov rival Adidas također je ušao u metaverzum sektor. Udružio se s NFT tvrtkama, uključujući Bored Ape Yacht Club, Gmoney NFT i Punks Comic. Kao što se može vidjeti iz gore navedenih informacija, sve više kompanija ulazi u metaverzum.

Prošlog mjeseca Yahoo je najavio niz aktivnosti povezanih s Metaverseom i NEFT-om u Hong Kongu. Tvrtka će također pokrenuti NFT izložbu pod nazivom The Abyss of Kwun Tong.

Ovaj članak nije financijski savjet, služi isključivo za edukativne svrhe. Sami podnosite odgovornost za vlastita ulaganja! Hrvatski Bitcoin portal i autori članka nisu odgovorni, direktno ili indirektno, za bilo kakve potencijalne gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X